עבור לתוכן

ואני חשבתי שיונית לווי ניראית טוב...

Featured Replies

פורסם

כן, חצי הוליווד נראים כמו ברווזים מהלכים... זה פשוט מצחיק. (ועצוב)

• תגובות 145
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תעיפו לי את המסריחה הזאת אומלטה מהפנים השמנה הפמיניסטית הזאת כזאת מגעילה בעעעעעעעעעע....

חשבתי שצריך להרגיע קצת תזיקפה שיש לכולנו מהפורום הזה :lol::xyxthumbs:

פורסם

הראו מלא תצלומים של ג'ולי שהייתה ילדה קטנה, והיו לה אותם השפתיים, ככה שקשה לי להאמין שהיא עברה פימפום שפתיים בגיל 7.

פורסם

אני לא נגד שפתיים עסיסיות אבל שזה גובל בין דג בורי מאפריקה לבין השפתיים של שאול יהלום זה כבר דוחה !

פורסם

אני לא נגד שפתיים עסיסיות אבל שזה גובל בין דג בורי מאפריקה לבין השפתיים של שאול יהלום זה כבר דוחה !

אותך זה דוחה, את רוב גברברי העולם, זה לא. אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה יכול לנחש מה היא יכולה לעשות עם השפתיים האלו.

פורסם

אתה יכול לנחש מה היא יכולה לעשות עם השפתיים האלו.

כלים?

פורסם

חשבתי יותר לכיוון ספונג'ה.

פורסם

מישהו רוצה מכות ?! >:(

יונית לוי לא רואה את הפאקצה הפרצ'ית הזאת מסנטים.

במיוחד עכשיו לאחר ניתוח אף והלבנת שיניים הארכת השיער ומעבר להחלקה בפן, לא שאני עוקב ....

שיא החמידות זה יונית לוי. חות מזה שהיא כתבת מעולה.

פורסם

ראיתי תצלום של בריטני ספירס בלי איפור והיא נראת מגעיל גם טם הייתם משלמים לי כדי לנשק אותה לא הייתי עושה את זה

פורסם
link=topic=163419.msg1382543#msg1382543 date=1137942978]

ראיתי תצלום של ברוטני ספירס בלי איפור והיא נראת מגעיל גם טם הייתם משלמים לי כדי לנשק אותה לא הייתי עושה את זה

זה בריטני*

חחחחחח עזוב אותך......אתה היית מנשק אותה אפילו בלי כסף !!

שם על הפנים שלה לוח פוקוס ומנשק

פורסם

אני מנשק כל יום לוח פוקוס אז זאת לא תיהיה בעיה :-*

פורסם

אח שלי צא מהסרט יונית לוי ממש לא משהו סתם עוד עגלה שאתה ועוד כמה חרמני מסך עשו ממנה משהו שטוחה ובלי פרופורציה ..............קיילי מינוג זאת העדפה שלי והיא באמת לא צעירה

פורסם

אח שלי צא מהסרט יונית לוי ממש לא משהו סתם עוד עגלה שאתה ועוד כמה חרמני מסך עשו ממנה משהו שטוחה ובלי פרופורציה ..............קיילי מינוג זאת העדפה שלי והיא באמת לא צעירה

:puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke: :errrr: :puke:

פורסם
  • מחבר

טוב לא ציפיתי להרבה מדיון כזה, במקום כזה.

אני מנייח שיותר נמוך מזה אי אפשר לרדת (הבחורות של idanmal למשל) .

זה יהיה זמן נפלא לנעול.

פורסם

שווה .....

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים