פורסם 2006 בינואר 2219 שנים תעיפו לי את המסריחה הזאת אומלטה מהפנים השמנה הפמיניסטית הזאת כזאת מגעילה בעעעעעעעעעע.... חשבתי שצריך להרגיע קצת תזיקפה שיש לכולנו מהפורום הזה
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים הראו מלא תצלומים של ג'ולי שהייתה ילדה קטנה, והיו לה אותם השפתיים, ככה שקשה לי להאמין שהיא עברה פימפום שפתיים בגיל 7.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אני לא נגד שפתיים עסיסיות אבל שזה גובל בין דג בורי מאפריקה לבין השפתיים של שאול יהלום זה כבר דוחה !
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אני לא נגד שפתיים עסיסיות אבל שזה גובל בין דג בורי מאפריקה לבין השפתיים של שאול יהלום זה כבר דוחה !אותך זה דוחה, את רוב גברברי העולם, זה לא. אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה יכול לנחש מה היא יכולה לעשות עם השפתיים האלו.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מישהו רוצה מכות ?! יונית לוי לא רואה את הפאקצה הפרצ'ית הזאת מסנטים. במיוחד עכשיו לאחר ניתוח אף והלבנת שיניים הארכת השיער ומעבר להחלקה בפן, לא שאני עוקב .... שיא החמידות זה יונית לוי. חות מזה שהיא כתבת מעולה.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים ראיתי תצלום של בריטני ספירס בלי איפור והיא נראת מגעיל גם טם הייתם משלמים לי כדי לנשק אותה לא הייתי עושה את זה
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים link=topic=163419.msg1382543#msg1382543 date=1137942978]ראיתי תצלום של ברוטני ספירס בלי איפור והיא נראת מגעיל גם טם הייתם משלמים לי כדי לנשק אותה לא הייתי עושה את זהזה בריטני*חחחחחח עזוב אותך......אתה היית מנשק אותה אפילו בלי כסף !!שם על הפנים שלה לוח פוקוס ומנשק
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אח שלי צא מהסרט יונית לוי ממש לא משהו סתם עוד עגלה שאתה ועוד כמה חרמני מסך עשו ממנה משהו שטוחה ובלי פרופורציה ..............קיילי מינוג זאת העדפה שלי והיא באמת לא צעירה
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אח שלי צא מהסרט יונית לוי ממש לא משהו סתם עוד עגלה שאתה ועוד כמה חרמני מסך עשו ממנה משהו שטוחה ובלי פרופורציה ..............קיילי מינוג זאת העדפה שלי והיא באמת לא צעירה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר טוב לא ציפיתי להרבה מדיון כזה, במקום כזה.אני מנייח שיותר נמוך מזה אי אפשר לרדת (הבחורות של idanmal למשל) .זה יהיה זמן נפלא לנעול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.