פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אלוהים.רק אני חושבת שהיא חמודה ויפה יונית הזו.תיראו, אני אפילו בחורה מפרגנת.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים ואני מוצא את עצמי תוהה איך אפשר להתרכז בחדשות כשיש מגישות שנראות ככה?!אגב לדעתי הצרפתיה יפה אבל יונית לוי יותר
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים היי היי גם לנו יש מגישה שנראית יותר טוב מיונית לוימה עם נטשה מוזגוביה?אמנם לא ברמה של הצרפתיה, אבל נראית מצוין
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אנשים פה צריכים סקס.....נו, ואם יש לי סקס, אז זה מונע ממני את חוש הראייה?בחורה יפה זה תמיד כיף לראותLior23 - חופשי בחורה יפה, אתה יודע שיש לה 5 (!!) ילדים ?אוי התבלבלתי, יש איזה בחורה רוסייה אחרת בטלוויזיה , שנראית מעולה ויש לה 5 ילדים או משהו בסגנון, ראיתי עלייה כתבה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים לא אחי התבלבלתי, נטשה מוזגובייה זאת העיתונאית לא?התכוונתי לאחת אחרת, אנסטסיה משהו
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר ^^ איזה הסחפות יונית לוי חמודה ואסתטית , אין מה לומר אבל הצרפתייה הורסת בדיוק. אגב לצרפתייה יש נחיריים מוזרים, רואים אותם מכל זווית
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אלוהים. רק אני חושבת שהיא חמודה ויפה יונית הזו. תיראו, אני אפילו בחורה מפרגנת. זה כי את לסי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.