עבור לתוכן

ואני חשבתי שיונית לווי ניראית טוב...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
link=topic=163419.msg1384727#msg1384727 date=1138062569]

טוב וחזרה לדיון :(

מה אתם אומרים על ברוק ברק? ( הזאת מערוץE ושעשתה את הקול של הבחורה ב NFSU2 )

הנושא הוא מגישות חדשות וצרפתיות שוות :P

ו Si-Nom ששילם 500 שקל על פונו ויצא גבר על ילדים בני 13, בצ'אט.

• תגובות 145
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בקיצור חד וחלק יונית לוי מכוערת ברמות כל החיים שלה שקועה בלהגיד ראש הממשלה עבר ניתוח נוסף וכעת הוא נראה כך http://planet.nana.co.il/wyatspan/images/characters/ariel_sharon.jpg ראש הממשלה הזיז היום את אוזן ימין ראש הממשלה הזיז היום את הבוהן של רגל שמאל ראש הממשלה תקע היום נאד דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יונית לוי את מ ס ר י ח ה ....................

פורסם

^

אני מניח שחברה שלך נראת יותר טוב?

היא לא כוסית אבל גם לא מסריחה... ראיתי את זאת מחדשות הבוקר איך שלא קוראים לה והיא כוסית!

פורסם
  • מחבר

בקיצור חד וחלק יונית לוי מכוערת ברמות כל החיים שלה שקועה בלהגיד ראש הממשלה עבר ניתוח נוסף וכעת הוא נראה כך http://planet.nana.co.il/wyatspan/images/characters/ariel_sharon.jpg ראש הממשלה הזיז היום את אוזן ימין ראש הממשלה הזיז היום את הבוהן של רגל שמאל ראש הממשלה תקע היום נאד דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יונית לוי את מ ס ר י ח ה ....................

לקחת את זה קצת קשה, כאילו שלא כל כתב דובר עיברית בארץ לא אמר בדיוק את אותם מילים במשך שבוע שלם.

פורסם

הנושא הוא מגישות חדשות וצרפתיות שוות :P

ו Si-Nom ששילם 500 שקל על פונו ויצא גבר על ילדים בני 13, בצ'אט.

רק בישבילך להמחיש לך שאני לא קונה סרטים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה על ההצצה הקטנה הזאת ל"חיי המין" שלך SI-NOM , באמת רציתי לדעת מאיפה אתה מוריד פורנו :kopfpatsch::lol:

פורסם

בבקשה,רוצה אולי גם תמונה של חברה שלי ערומה?

פורסם

אני רוצה ;D

תודה על ההצצה הקטנה הזאת ל"חיי המין" שלך SI-NOM , באמת רציתי לדעת מאיפה אתה מוריד פורנו :kopfpatsch::lol:

הוא רק ניסה להוכיח שהוא לא משלם בשביל זה (ומי שמשלם צריך טיפול)

פורסם

מיצטער אין לי,אולי בהזדמנות ;D,אבל אתה מוזמן להיצטרף אלינו,מזמן רצינו גיוון בחיי המין שלנו. :xyxthumbs:

פורסם

חחח. תודה על ההזמנה :yelclap:

האתר שנתת פה תמונה שלו זה PT ?

פורסם

YEP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים