פורסם 2006 בינואר 2119 שנים היום ניקיתי תמגירה שאני שם בא תדריברים והתוכנות שלי וראיתי הרבה זבל שאני בחים לא ישתמש יותרדריברים של עכברים ישנים תוכנות ישנות וכוומענין אותי לדעת מה אתם עושים איתם סך הכל יום אחד הארד דיסק ימות וצריך לפחות תדיסק התקנה של מערכת ההפעלה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אין בהם שום טעם, גם ככה אני מוריד דרייברים מעודכנים מהאינטרנט...אלא אם אני מתקין 98(מה שיצא לי לעשות אתמול) ואז צריך לפחות דרייבר בסיסי לכ.רשתולשאלתך הם תקועים באיזה ארון...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אפשרי להעביר אותם לדיסק אחד..למרות שכמה כבר דריברים יש לך אולי 4...ואחרי שאתה מתקין את האינטרנט אתה יכול להשיג שם כל דריבר..לדעתי זה בזבוז כל הדיסקים האלה.. אבל אצלי הם יושבים בקופסא של הלוח אם ולא ממש מפריעים לי.ולהתקין 98 זה תמיד סיוט!
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר אני דיברתי גם על תוכנות ולא רק על דריברים וחוץ מיזה ליפעמים יש מוצר של חברה שפשטה תרגל וקשה לימצוא תדריברים האלה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים לגבי תוכנות.. אני עשיתי דיסק תוכנות של 600 מגה (אין לי צורב די וי די)ויש שם את כל התוכנות הקטנות שצריך למחשב אחרי פירמוט. דבר מצויין!
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים לגבי תוכנות.. אני עשיתי דיסק תוכנות של 600 מגה (אין לי צורב די וי די)ויש שם את כל התוכנות הקטנות שצריך למחשב אחרי פירמוט. דבר מצויין!גם אני עשיתי בדיוק את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.