עבור לתוכן

ראדון 9700 עם זכרונות 2.8 או 2.2

Featured Replies

פורסם

בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו

טעות שלי או שלהם??

פורסם

מאיפה לקחת שזה אמור להיות 2.2 (מקור)?

פורסם
  • מחבר

הנה, לקוח מתוך האתר

תסתכל בשורה הרביעית מתחת לטבלה הראשונה

פורסם

אז כנראה שג'יגבייט התקמצנו ושמו זכרונות של 2.8ננו, אתה יודע שחברות צד שלישי לא מחויבות להיות צמודות לאב הטיפוס (הכרטיס המקורי של ATI) בשום דבר חוץ מהליבה.

פורסם

אז כנראה שג'יגבייט התקמצנו ושמו זכרונות של 2.8ננו, אתה יודע שחברות צד שלישי לא מחויבות להיות צמודות לאב הטיפוס (הכרטיס המקורי של ATI) בשום דבר חוץ מהליבה.

מה זאת אומרת התקמצנו? הOC שלהם הכי גבוהה שיש עוד עכשיו לכרטיסים של R300!!!

פורסם

וכמה כרטיסי צד שלישי מבוססי ליבת ה R300 כבר קיימים ונבחנו בהם יכולות ה OC? ::)

פורסם
  • מחבר

אבל לא כל הכרטיסים נבנים בATI עם אותו מבנה וזכרונות?

פורסם

החברות הקטנות כן.... בחדשות באתר כתוב איפשהו שהחברות הקטנות לא משנות כלום ברטיסים שום דבר חוץ מאריזה

וההיטסינקים....

אולי ג'יגהבייט שינו אינני יודע

פורסם
  • מחבר

לא נכון, לפי מה שאני יודע ATI מייצרת את כל הכרטיסים ומוכרת אותם תחת חברות שונות עם באנדלים שונים אבל אותו הכרטיס בדיוק.

בכל מקרה אני מחזיר לנושא הראשי של הת'רד: הראדון בא עם 2.2 או 2.8??

פורסם

הכרטיס של ג'יגה בייט מגיע עם זיכרונות 2.8NS

Picture_212_copy.jpg

פורסם

תבינו שכל מה שחברות צד שלישי עושות זה לקנות את הליבה (R300) ולהרכיב את כל שאר החלקים לבד (כמובן שאת הזכרונות היא קונה).

יש חברות שנדמה לכם שלא משנות כלום כי הן פשוט קונות בנוסף לליבה גם את כל שאר החלקים מורכבים מ ATI.

אנטי וירוס - מה שאני רואה מהתמונה זה זכרונות 2.2NS (ליד סמסונג כתוב 220) אולי הבודקים טעו וכתבו בטעות 2.8.

פורסם
  • מחבר

לגבי קניית הליבה זה לא מדוייק כי נכון להיום ATI בונה את כל הכרטיסים ומוכרת אותם איך שהם לחברות שונות.

פורסם

אנטי וירוס - מה שאני רואה מהתמונה זה זכרונות 2.2NS (ליד סמסונג כתוב 220) אולי הבודקים טעו וכתבו בטעות 2.8.

מי אמר שה220 מורים על NS?

פורסם

זה אתה הסקת מהתמונה שהוא בא עם 2.8 וכל מה שאני ראיתי זה שכתוב שם 220... זה הכל.

מאיפה ראית שהוא בא עם 2.8?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים