עבור לתוכן

אם אני קונה מאוורר חדש למעבד האים עליי לקנות גם צלעות קירור חדשות למעבד?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מאוורר חדש למעבד שלי ( כל מי שמעונין- BIGTYPHOON ), האים עליי בנוסף להחליף את צלעות הקירור?

או שזה לא קשור או שהצלעות באות על המאוורר? :nixweiss:

במקרה שכן תסבירו לי בבקשה למה צריך חדש, ותיתנו לי צלעות קירור מומלצות וקישורים למכירות, תודה :xyxthumbs:

נ.ב

יש לי מעבד P4 3.0.

פורסם

מה זה מספקות את הנדרש.. ה BT הוא העיקר HEATSINK מסיבי, את המאורר שלו אתה יכול להחליף. כמובן שלאור זה שהוא מסיבי, צריך לראות שהוא נכנס בלי בעיות למארז שיש לך, לגבי תאימות מול סוקט זה או אחר אני בטוח שתמצא מספיק מידע פה או באתר מוצר של TT:

http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm

פורסם
  • מחבר

מה זה מספקות את הנדרש.. ה BT הוא העיקר HEATSINK מסיבי, את המאורר שלו אתה יכול להחליף. כמובן שלאור זה שהוא מסיבי, צריך לראות שהוא נכנס בלי בעיות למארז שיש לך, לגבי תאימות מול סוקט זה או אחר אני בטוח שתמצא מספיק מידע פה או באתר מוצר של TT:

http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm

קודם כל, אל תילך איתי סחור סחור, תענה לי בבקשה ישר ולעניין, כן או לא, האים הBT מגיע עם צלעות קירור?

שנית מה זה HEATSINK? ולמה אתה מתכוון שאתה אומר מסיבי?

פורסם

הBT מגיע עם צלעות קירור... כאילו הכל בא בחלר אחד ככה שלא תצטרך לקנות את זה בנפרד ואת זה בנפרד...

היטסינק זה הקירור, כמו כרטיס מסך (רכיב) יש היטסינק (רכיב), זה השם שלו ולא תיאורו...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הBT מגיע עם צלעות קירור... כאילו הכל בא בחלר אחד ככה שלא תצטרך לקנות את זה בנפרד ואת זה בנפרד...

היטסינק זה הקירור, כמו כרטיס מסך (רכיב) יש היטסינק (רכיב), זה השם שלו ולא תיאורו...

תודה על התירגום אחי :xyxthumbs: עשיתה לי את החיים קלים וטובים יותר :lol:

אז בקיצור ה-BT בא עם צלעות קירור מצוינות משלו ולא צריך חדשות,

אבל.... האים עליי לקנות ולמרוח עליהם משחה טרמית? עד כמה זה חשוב? אפשר להיסתדר בלי?

פורסם

כמה שטויות אפשר לדחוף בדיון אחד....

למה בכלל אתה צריך קירור חדש ?! אתה תוכל בכלל לפרק את הלוח אם ולהרכיב את הקירור..? ההבנה שלך לפי מה שנראה עד עכשיו שואפת לאפס...

פורסם

למה בכלל אתה צריך קירור חדש ?! אתה תוכל בכלל לפרק את הלוח אם ולהרכיב את הקירור..? ההבנה שלך לפי מה שנראה עד עכשיו שואפת לאפס...

בידיוק כמו העזרה שלך =\

כן עדיף להשתמש במשחה תרמית' date=' זה מאוד מומלץ ואתה [b']מסכן את המעבד שלך אם אתה לא מורח...

צלעות קירור = היטסינק = heatsink

בהצלחה ותתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

מה אתה קשור בכלל? אם אתה לא רוצה לעזור אל תעזור אבל גם אל תתערב ותתלונן!!!! :pissed:

ואם זה כלכך חשוב לך אז אני צריך אוורור חדש כי המאוורר שלי מרעיש מאוד.

חוץ מזה לא כל אחד בפורום הזה חייב להיות כזה מבין, זאת אחת המטרות של הפורום, לעזור לכאלה שפחות מבינים וכך הם יבינו

פורסם
  • מחבר

טוב אז הבנתי את מה שהייתי צריך. :xyxthumbs:

תודה רבה לכם אחים שלי על העזרה והסבלנות. :yelclap:

פורסם

טוב אז הבנתי את מה שהייתי צריך. :xyxthumbs:

תודה רבה לכם אחים שלי על העזרה והסבלנות. :yelclap:

אין בעד מה.

קנייה מוצלחת תתחדש ואני מאחל לך את השקט שאני צריך ;)

פורסם

אם הבנתי נכון קוראים לך יובל...

תרגיש חופשי לשאול שאלות ולדעת יותר ויתר דברים, אני באתי עם שום מושג על OC וקירורים והכל תראה אותי אחרי חדשיים שלוש... ואני לא משויץ :smile1:

(הרגשתי כמו הרצל לרגע)...

תעדכן אותנו מה עשית ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים