פורסם 2006 בינואר 2119 שנים כן, בכיףתן לי רכב לדוגמה שבו הכפתור OVERDRIVE OFF מטרתו למשוך את ההילוכים(ולא לבטל את האחרון)
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים יש לי בסופר לנסר את הכפתור POWER.מה בדיוק הוא נותן?{כמובן שהפירוש כוח ברור לי }
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים הוא אמור למשוך את ההילוכיםבפועל, הוא בדיוק כמו מצב ECONOMIC(או בקיצור, הוא לא עושה כלום)
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים כן, בכיףתן לי רכב לדוגמה שבו הכפתור OVERDRIVE OFF מטרתו למשוך את ההילוכים(ולא לבטל את האחרון)טויוטה פריוויההונדה סיוויקמיצובישי לנסרהונדה ג'אזהונדה פרלודסובארו אימפרזהסובארו B4סובארו לגאסיפג'ו 407אתה רוצה עוד?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים יש לי בסופר לנסר את הכפתור POWER.מה בדיוק הוא נותן?{כמובן שהפירוש כוח ברור לי } :lol: אל תדאג, כוח הוא לא יתן לך
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אז צר לי להגיד לך אבל אתה טועה אין לכפתור הזה שום קשר ישיר למשיכת סל"ד (יש קשר עקיף כי הוא לא עולה להילוך האחרון) תרד לאוטו ותסתכל בחוברת ותראהכנ"ל חבוב... אתה טועה. הכפתור הזה כן מושך את הסל"ד, ובוא לא נתערב כי זה נבדק כבר כמה פעמים. וחפש מידע באינטרנט ותראה שאתה טועה.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים link=topic=163393.msg1380775#msg1380775 date=1137851939]טויוטה פריוויההונדה סיוויקמיצובישי לנסרהונדה ג'אזהונדה פרלודסובארו אימפרזהסובארו B4סובארו לגאסיפג'ו 407אתה רוצה עוד?יקח לי קצת זמן לבדוק את זהבכל מקרה בלנסר אני יודע שזה מבטל את ההילוך האחרון בוודאותבג'אז יש גיר רציף כך שיכול להיות ששם זה שונה (אני לא חושב שיש OD בגיר כזה)רק בשביל לא לטרטר אותי סתםאתה בטוח לחלוטין שבכל המכוניות שנתת יש כפתור OVERDRIVE OFF?בשם הספציפי הזה?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים רגע, אז אני רוצה להבין, כשקניתי את המעבד INTEL OVERDRIVE שלי http://support.intel.com/support/processors/overdrive/ מה זה בעצם אומר ?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים יקח לי קצת זמן לבדוק את זהבכל מקרה בלנסר אני יודע שזה מבטל את ההילוך האחרון בוודאותבג'אז יש גיר רציף כך שיכול להיות ששם זה שונה (אני לא חושב שיש OD בגיר כזה)רק בשביל לא לטרטר אותי סתםאתה בטוח לחלוטין שבכל המכוניות שנתת יש כפתור OVERDRIVE OFF?בשם הספציפי הזה?חכה אני מחפש הסבר באינטרנט כדי להראות לך
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים link=topic=163393.msg1380775#msg1380775 date=1137851939]טויוטה פריוויההונדה סיוויקמיצובישי לנסרהונדה ג'אזהונדה פרלודסובארו אימפרזהסובארו B4סובארו לגאסיפג'ו 407אתה רוצה עוד?רגע...לפני שאתה נותן לו עודעל כמה כסף סיכמנו?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים יקח לי קצת זמן לבדוק את זהבכל מקרה בלנסר אני יודע שזה מבטל את ההילוך האחרון בוודאותבג'אז יש גיר רציף כך שיכול להיות ששם זה שונה (אני לא חושב שיש OD בגיר כזה)רק בשביל לא לטרטר אותי סתםאתה בטוח לחלוטין שבכל המכוניות שנתת יש כפתור OVERDRIVE OFF?בשם הספציפי הזה?תוסיף גם 307 קופה לרשימה !
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זה לא ריאלי שתתן לי עכשיו רשימה של מכוניות ואני אבדוק אחת אחתאתה טוען שאצלך באוטו זה לא מבטל את ההילוך האחרון.יש לך באוטו ספר שמסביר את התפקיד של כל אחד מהכפתורים באוטותצטט (או עדיף תסרוק) מה שכתוב שם על כפתור הOD OFFמבחינתי אתה יכול גם לבחור פורום של מכוניות ואני אפתח שם יוזר ואשאל מה זה OD OFF והאם זה עושה אותו דבר בכל המכוניות.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים הנה, תקרא פה אולי זה יעזור לךhttp://auto.howstuffworks.com/automatic-transmission8.htmזה לא ריאלי שתתן לי עכשיו רשימה של מכוניות ואני אבדוק אחת אחתאתה טוען שאצלך באוטו זה לא מבטל את ההילוך האחרון.יש לך באוטו ספר שמסביר את התפקיד של כל אחד מהכפתורים באוטותצטט (או עדיף תסרוק) מה שכתוב שם על כפתור הOD OFFמבחינתי אתה יכול גם לבחור פורום של מכוניות ואני אפתח שם יוזר ואשאל מה זה OD OFF והאם זה עושה אותו דבר בכל המכוניות.האוטו שלי גיר רגיל אז אין לי בספר OD...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים דיברתי אל ברטון(וזה נחמד לדעת איך OD עובד אבל זה לא עוזר לויכוח הזה בכלום)בסדר אבל כמה כסף?דבר דולריםאתה מקבל PAYPAL?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.