פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר ממתי לצרעה יש גולם? צרעה מחדירה את הצאצאים שלה לחרקים חיים, והם גודלים ע"י אכילה שלהם מבפנים. זה בטח איזה סתם סוג של תולעת, או אולי תולעת שנתפסה ע"י עכביש. אבל תתן איזה תמונה, נשמע מעניין הלוואי והייתה לי זווית שאפשר לצלם את זה....אני צריך להתכופף בצורה מעצבנת בשביל לראות את זה....בעעע מגעיל
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים שום צרעה, בוא לא נסחףגם אצלי בחדר יש את זה מידי פעם, לא יצור נחמד/טעים במיוחד, ובאמת אין לי מושג ממה הוא חי, כי החדר שלי מנוהל ע"י פולניה שמכורה לניקיוןאני פשוט ניקיתי קצת אבק שהצטבר מתחת למיטה, המקום שממנו השמוק הקטן בא, וזהו, כבר חודשיים שאני לא שומע ממנו.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר חחחח...נראה לי האמת שהוא אוהב אבק... כי באמת מצאתי אותו במקומות שקשה לנקות בהם ויש בהם אבק... השאלה היא מה זה? חח
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים שום תולעת זה מין כדור לבן של עכביש שבקרוב יצאו ממנו איזה כמה עשרות עכבישים קטנים ויפשטו לך על החדר
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר שום תולעת זה מין כדור לבן של עכביש שבקרוב יצאו ממנו איזה כמה עשרות עכבישים קטנים ויפשטו לך על החדררציני?? :s05: יוו איך אני יעיף את הדבר הזה עכשיו משמה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים קודם כל- למי שאמר שאין קשר לגלמים- כל זחל הופך בשלב מסויים לגולם.... זה חלק מהיותו זחל.http://www.insectcompany.com/silkmoth/Cotesiaelectrae.htm
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מה הבעיה לצלם אותו? תרים את המסך או תזיז אותו ותצלם את החרא הזה...אני בטוח שהבית שלך מקולל
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר מה הבעיה לצלם אותו? תרים את המסך או תזיז אותו ותצלם את החרא הזה...אני בטוח שהבית שלך מקולל חחח למה הבית שלי חמוד ,דרך אגב מצטער חברה אבל מאוחר מדיי בסוף החלטתי שאני מעיף אותו בכל דרך ומאמץ רב הכנסתי את היד עם נייר והצלחתי איכשהוא להוציא אותו מרוב גועל הסתכלתי לשנייה והעפתי אותו קיבינימאט...מה שאני יכול להגיד זה שזה מין חרק לא תולעת,יותר כמו גו'ק קטן כזה וארוך שעטוף בגליל שדומה לאבק.....מה שמוזר זה שאיך שתלשתי אותו מהמעמד הוא מת ולא מעכתי אותו או משהו :s05:
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים ניסיתי למצוא תמונה של משהו דומה, ומצאתי את זה:http://www.whatsthatbug.com/caterpillar_2.htmlיש שם כמה יצורים מאוד מפחידים (ועם זאת, יפים) ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.