עבור לתוכן

תולעים שעטופות ב"גליל" אבק (WTF??)

Featured Replies

פורסם

בטח גולם שהופך לפרפר?

• תגובות 30
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ממתי לצרעה יש גולם? צרעה מחדירה את הצאצאים שלה לחרקים חיים, והם גודלים ע"י אכילה שלהם מבפנים.

זה בטח איזה סתם סוג של תולעת, או אולי תולעת שנתפסה ע"י עכביש. אבל תתן איזה תמונה, נשמע מעניין :)

הלוואי והייתה לי זווית שאפשר לצלם את זה....אני צריך להתכופף בצורה מעצבנת בשביל לראות את זה....בעעע מגעיל

פורסם

שום צרעה, בוא לא נסחף

גם אצלי בחדר יש את זה מידי פעם, לא יצור נחמד/טעים במיוחד, ובאמת אין לי מושג ממה הוא חי, כי החדר שלי מנוהל ע"י פולניה שמכורה לניקיון

אני פשוט ניקיתי קצת אבק שהצטבר מתחת למיטה, המקום שממנו השמוק הקטן בא, וזהו, כבר חודשיים שאני לא שומע ממנו.

פורסם

אולי הוא ניזון מניקיון?

פורסם
  • מחבר

חחחח...נראה לי האמת שהוא אוהב אבק... כי באמת מצאתי אותו במקומות שקשה לנקות בהם ויש בהם אבק... השאלה היא מה זה? חח

פורסם

סוג של תולעת,

אם הייתי יודע איך קוראים לזה הייתי גם מוצא תמונה ::)

פורסם

שום תולעת זה מין כדור לבן של עכביש שבקרוב יצאו ממנו איזה כמה עשרות עכבישים קטנים ויפשטו לך על החדר

פורסם

שכחת לציין שהם ארסיים ^^

פורסם
  • מחבר

שום תולעת זה מין כדור לבן של עכביש שבקרוב יצאו ממנו איזה כמה עשרות עכבישים קטנים ויפשטו לך על החדר

רציני?? :s05: יוו איך אני יעיף את הדבר הזה עכשיו משמה

פורסם

אז אולי תעיף אותו ותצלם לפני שאתה זורק..??

פורסם

מה הבעיה לצלם אותו? תרים את המסך או תזיז אותו ותצלם את החרא הזה...אני בטוח שהבית שלך מקולל :P

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה לצלם אותו? תרים את המסך או תזיז אותו ותצלם את החרא הזה...אני בטוח שהבית שלך מקולל :P

חחח למה הבית שלי חמוד :silly:,דרך אגב מצטער חברה אבל מאוחר מדיי בסוף החלטתי שאני מעיף אותו בכל דרך ומאמץ רב הכנסתי את היד עם נייר והצלחתי איכשהוא להוציא אותו מרוב גועל הסתכלתי לשנייה והעפתי אותו קיבינימאט...מה שאני יכול להגיד זה שזה מין חרק לא תולעת,יותר כמו גו'ק קטן כזה וארוך שעטוף בגליל שדומה לאבק.....מה שמוזר זה שאיך שתלשתי אותו מהמעמד הוא מת ולא מעכתי אותו או משהו :puke: :s05:

פורסם

הוא היה מחובר כנראה עם אינפוזיה לקיר

פורסם

ניסיתי למצוא תמונה של משהו דומה, ומצאתי את זה:

http://www.whatsthatbug.com/caterpillar_2.html

יש שם כמה יצורים מאוד מפחידים (ועם זאת, יפים) ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים