עבור לתוכן

תולעים שעטופות ב"גליל" אבק (WTF??)

Featured Replies

פורסם

חברה אני חייב לשתף אותכם במשהו מוזר לאללה...פעם אחת ראיתי כזה על הקיר בבית שלי מין גליל אבק עגול כזה דבוק לקיר,התקרבתי וראיתי שיש בפנים מאין תועלת כזאתי שכל פעם יוצאת קצת ונכנסת...נגעלתי רצחח והעפתי אותה לעזאזל עם נייר דרך החלון...טוב עברו כמה ימים פתאום אני רואה עוד יצור מוזר כזה שכלוא בתוך גליל אבק כזה דבוק במקום אחר בבית....עוד פעם זרקתי אותו מהחלון,היום אני סתם מציץ מתחת למעמד של המסך שלי ופתאום אני רואה משהו מאוד מוכר....אותו דבר מגעיל רק שהפעם זה תלוי ישר (כאילו הגליל לא דבוק במקביל למעמד,אלה דבוק מהקצה שלו כלפי מטה מתחתית המעמד של המסך) ועוד פעם תועלת מגעילה וחוצפנית מוציאה חלק מהגוף שלה החוצה) עכשיו אין לי איך להעיף את החרא הזה משמה כי אין ממש גישה...זה מגעיל אותי רצצצחחחחחח מישהו יודע מה זה הדבר המגעיל הזה? זה יצא בכזה תזמון גרוע אני בדיוק הולך לאכול צהריים עכשיו :-X,מאיפה החרקים המוזרים האלה באים?? מי הגאון שיגלה לי??

• תגובות 30
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה שמישהו פה צריך הדברה בבית :-X

פורסם

ניראה לי שכולנו צריכים תמונה :xyxthumbs:

פורסם

אני מכיר את זה... זה מין יצור כזה שמכין לעצמו איכשהו מעטפת כזאת מעלים (אני ראיתי את זה עם עלים, אולי אצלך זה אבק כי אין עלים בקילומטרים). כמו עלי דשא מיובשים כאלה שמזה הוא עושה מעין קונכיה. דווקא יצור די חמוד ובלתי מזיק, לא יודע מה אתה רוצה ממנו...

פורסם

אני מכיר את זה... זה מין יצור כזה שמכין לעצמו איכשהו מעטפת כזאת מעלים (אני ראיתי את זה עם עלים, אולי אצלך זה אבק כי אין עלים בקילומטרים). כמו עלי דשא מיובשים כאלה שמזה הוא עושה מעין קונכיה. דווקא יצור די חמוד ובלתי מזיק, לא יודע מה אתה רוצה ממנו...

:puke: :errrr:

פורסם

שים כמה כאלה על מחבת , ודווח על ממצאים , מרקם , טעם והשלכות פיזיות ונפשיות עליך , רצוי שגם תערוך איזהשהו לוג לאורך זמן על תופעות לוואי .

פורסם

ללא כל ספק אני ממליצה לך לנקות יותר את הבית.

ולרסס קצת.

פורסם

שים כמה כאלה על מחבת , ודווח על ממצאים , מרקם , טעם והשלכות פיזיות ונפשיות עליך , רצוי שגם תערוך איזהשהו לוג לאורך זמן על תופעות לוואי .

:lol: :lol: :lol:

פורסם

זה גולם של צרעה.

לפחות ככה זה נשמע מהתיאור שלך.

פורסם
  • מחבר

חח מה שמצחיק זה שאמא שלי חולת נקיון והיא כל הזמן שוטפת את הבית...רק למחשב אני לא נותן לה להתקרב...בכל מקרה...הגיוני אולי שזה צאצא של עכביש? כי יש ליד זה קורי עכביש...ופעם גם טייל לו עכביש נחמד על המסך שניות לפני שהוא חטף נעל לפנים...חח...הלוואי והייתי יכול לצלם את זה..זה נמצא במקום שאין גישה בכלל...ואי אפשר להכניס מתחת מצלמה נראה לי....בכל מקרה ממש לא בא לי שיצא משמה איזה עכבישון שיזחל לי לתוך המסך\מחשב ויעשה בעיות...איך הם מגיעים לשמה למה דווקא אצלי? :\

פורסם

WTF? איפה אתה גר במערה? :o

פורסם
  • מחבר

לא בדירה נורמאלית לגמרי :P ונקייה להחריד...מה שמוזר עוד שה"גליל" אבק הזה דיי סימטרי ומדוייק

פורסם

זה באמת נראה כמו גולם של צרעה.

באמת, קצת ידע על בעלי החיים הסובבים אתכם לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

איך הגיעה לשמה צרעה? יותר הגיוני שזה צאצא של עכביש או משהו....ואם זה באמת צרעה כדאי מהר להעיף את זה משמה לא?

פורסם

ממתי לצרעה יש גולם? צרעה מחדירה את הצאצאים שלה לחרקים חיים, והם גודלים ע"י אכילה שלהם מבפנים.

זה בטח איזה סתם סוג של תולעת, או אולי תולעת שנתפסה ע"י עכביש. אבל תתן איזה תמונה, נשמע מעניין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים