פורסם 2006 בינואר 2119 שנים שלום לכולם ובוקר טוב:יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלהפנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרוןולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסךאני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה)בתודהנ.באשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה.תודה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אין הרבה מה לעשות עם הכסף...עדיף כבר לחסוך אותו אולי למחשב חדש...לקנות כל דבר שקשור למחשבים בשביל המחשב הזה יהיה בזבוז כסף..
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר אני יודע אבל איך שהוא לשפר בטוח אפשר משהואאפשר לוח אם ומעבדזולים אפשר דווקאשמע אחי אני צריך טובה תחפש בשבילי תרים של חניות מחשבים בפלורידהבבקשה ואם לא תמצא וכל להרכיב לי לוחאם ומעבד פנטיום 4 זול?בבקשה!אחכה לתשובהתודה!
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים בשביל לשדרג את המחשב שלך אתה חייב גם מעבד, גם זכרון וגם לוח חדשים, ואי אפשר לדחוף את זה ב-115$אפשר אולי להכניס משהו משומש\Refurbished
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163334ננעלקרא בבקשה את חוקי הפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.