פורסם 2006 בינואר 2019 שנים שלום יש לי מאורר של אינטל סוקט 775http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&Sku=TC3G-2028ולפי האתר הזה הוא אמור להסתובב על 2300 RPM שזה הכי איטי ואצלי הוא מסתובב על 1080מישהו יכול להסביר לי למה ?????תודה לעוזרים.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר יש לי לוח של אינטל ויש לי שם אפשרות שהיא באמת על מצב SLOW כרגע ויש גם מצב OFFאני לא רוצה לשנות לOFF כי אני לא יודע מה זה יעשה ואני די מפחד לשנות.....חוץ מהאפשרות הזאת אין שום אפשרויות שקשורות למהירויות מאורר בביוס.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים על off הכוונה ששום דבר לא שולט בזהככה שזה פועלאבל גמישזה לא יכבה ואם זה יכבהתחזיר את זה
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מה אתה מפחד מקסימום הלך המעבד חחחחחחחחחחחחח סתם סתם תוך שניה לא ישרף לך המעבד אל תדאג
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים לא הסברתם לו מה כל כך הפונקציה הזאת עושה... היא קובעת לך שהמאורר יהיה על מצב איטי כל עוד הטמפ' נמוכות ושהם גובהות הוא עובר למצב מהיר... שהם אמרו לך לכבות את הפונקציה הזאת (Off) זה אומר שתמיד המאורר יעבוד על 2300 סל"ד שזה השיא שלו...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים לי היתה בעיה דומה ניסיתי את כול האופציות <ביוס SPEED FAN> ולבסוף מצאתי שהבעיה היא אני ששכחתי לנקות את המאורר ולשמן אותו < כן זה הוריד לו בערך 400 -200 RPM > ואחרי מעט וזלין וניקיון יסודי של הכנפיים הוא חזר להיות כמו חדש. עוד משהו יכול להיות שהחישן פגום. או שהחישן עובד על עוצמה לפי מעלה < זה בשביל הרעש > יותר קר פחות סיבובים יותר חם יותר סיבובים ורעש.. מקווה שתמצא את הפתרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.