פורסם 2006 בינואר 2019 שנים היי לכולםאני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתףאבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלההמצב הוא כזההמחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה.ספק כח של 400 וואט.לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ.ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה.יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820Mצורב דיוידי של נק וסידי רגילאני רוצה לעשות כמה דבריםלהחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאווררים שקטים לגמריי בגלל העבודה באולפן.להקפיא את המחשב הזה לעזאזל כי כרגע אני במצב של 87 מעלות באיזור המעבד כשהמחשב נח!וזאת קריאה נכונה גם בביוס וגם עם התוכנה של אינטל.אני רוצה להוסיף זיכרון ל2 ג'יגה או 4 ג'יגה תלוי מבחינה כספית מה יילך.יש לי שני סטיקים של 512 בדואל אז או להוסיף עוד 2 של 512 בדואלאו למכור את אלה או להזדכות בחנות ולקנות 4 סטיקים של ג'יגה שיעבדו בדואלתודה מראש לכל העוזריםאגברכיבים איכותיים בלבדכסף זה בעייה אבל אני לא אקנה דברים שאני אבכה עליהם אחר כך
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים בקשר למארז, ה Sonata (עדיף 2) זאת בחירה טובהמאווררי GalcialTech (או מקסימום על וולט 7 מוד) יהיו בלתי נשמעיםלמעבד אפשר לשים BigTyphoonובקשר לזכרונות לפי דעתי תנסה להזדכות על ה-2 שיש לך ולקחת 2x 1GBאם תצטרך מעל זה יהיה קל להוסיף עוד 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.