פורסם 2006 בינואר 2019 שנים טוב אז ככה, אתמול כמחווה קטנה לקחתי את חברתי החדשה ( היום שבוע ביחד ;D ) לעזריאלי, למצפה שבקומה ה49 ( לכל המתעניינים, 22 שקל כניסה, ללא הדרכה וללא שיטים מיותרים, פשוט לעלות ולהסתכל ) לצפות בשקיעה. על הדרך צירפתי את הS9000 שלי לדרך עם החצובה שקניתי לה ( לשם שינוי השכלתי לקחת את החצובה איתי.. ), הרי לכם כמה תמונות שיצאו טוב : לאלה מכם שלא הבינו, התמונה הזאת צולמה חצויה, חלקה הימני זאת מראה וחלקה השמאלי זה החלון.. לאחר שקיבלתי רשות ממנה החלטתי להעלות גם כמה תמונות שלה, ניסיון לצילום פורטרטים תקראו לזה (: ( בכוונה השלט הזה שם ) כמו שחלקכם בטח שם לב, בחלק מהתמונות מורגש הלכלוך שהיה על החלונות, עקב מזג האוויר הם לא הספיקו ממש לנקות שם וזה ממש הפריע לי לצלם, ניסיתי להתגבר על זה אבל זה מורגש ברוב התמונות שצילמתי, מה שכן, לאחר שיחה קצרה וידידותית עם פקידת הקבלה קיבלנו כניסה זוגית חינם לפעם הבאה, אחרי שהם יחליטו לנקות את החלונות, צפו לתמונות מהפעם הבאה ביקורות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה לכל המגיבים, יוסי.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אין מה להגיד חוץ מ-וווואאאאאאאוווווווו :o :o עד כמה שהתמונות יפות הכי אהבתי את התמונה של הבניינים מלמעטה... אין מה לשפר עריכה: רק אכשיו שמתי לב שהתמונה שם היא עם החשיפה הארוכה... האורות של הפנסים נראים לי יפים מדי... זה עם עריכה?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים התמונה של איילון מדהימה והבניינים נראים כאילו נלקחו מת"א שנת 3006 בקיצור- כל הכבוד !
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים פשששש כל הכבוד לך אני אהבתי את התמונות מאוד בעיקר את איילון והבניינים מלמטה...נראה ניראה איזשהו בניין מחלוםכל הכבוד באמת אפשר להגיד וואוו
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אולי תספר לנו קצת על איך צילמתה את התמונה עם החשיפה הארוכה, גם אני מעוניין.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר עברתי למצב S שנותן לי חצי אוטומט על מהירות הסגר וכיוונתי להכי גבוה שיכולתי, באותו מצב זה היה 4 שניות נראה לי (:
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר עריכה: רק אכשיו שמתי לב שהתמונה שם היא עם החשיפה הארוכה... האורות של הפנסים נראים לי יפים מדי... זה עם עריכה? העריכה היחידה שנעשתה לתמונות האלו היא להוסיף את החתימה למעלה, הכל ישר מהמצלמה, אחרי הקטנה כמובן, לפה
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים בכיף, איזו מצלמה יש לך?סתם מצלמה ישנה של פוג'י 2.1 מגה אבל בסך הכל תמיד רציתי לדעת איך לעשות תמונות כאלה.חוץ מפוג'י יש לי קנון מיקצועית לא דיגיטלית.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר יפה יפה (:גם אני התחלתי עם ניקון 2 מגה פיקסל חחחח (:עריכה :הייתי שמח לקבל עוד תגובות על התמונות, לדעת מה אפשר לשפר ומה לתקן, אם יש, בקומפוזיציות ובכל דבר שנראה לכם..אולי אפילו תגובות על התמונות שלה מאלה שיש להם ניסיון בצילום פורטרטים ( אם אפשר להחשיב את זה ככה בכלל.. ) ולא אני לא מתכוון על תגובות עליה ( איך היא.. ) כי זה לא מעניין אותי במיוחד אבל תגובות על התמונה עצמה, אופן הצילום, והאופן שבו תפסתי אותה יתקבלו בברכה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.