פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אהלן התמונות הם הצילומים שלי ושל אבא שלי לפני 3-4 שנים תגיבו, תשאלו, תערכו, תעלו רעיונות וכו'... והעיקר- תהנו אכשיו לתמונות:
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים תמונות יפות למרות שחלק מהן קצת לא מפוקסות[כאילו הפוקוס לא במקום המתאים לדעתי].
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אני אהבתי..גם אני מסכים עם ניוידיה שהפוקוס לא במקוםאבל בקטנה אחי תמונות יפות
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים כרגיל תמונות טובות אם כי קטנות לצפייה. אולי לשם שינוי נראה תמונות שהן לא מאקרו? זה נטחן, נגרס ועובד פשוט יותר מידי...צריך להיות מקוריים
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר תמונות יפות למרות שחלק מהן קצת לא מפוקסות[כאילו הפוקוס לא במקום המתאים לדעתי]. אני אהבתי.. גם אני מסכים עם ניוידיה שהפוקוס לא במקום אבל בקטנה אחי תמונות יפות תודה... אבל איפה אתם רואים תמונה לא "מפוקסת"? כרגיל תמונות טובות אם כי קטנות לצפייה. אולי לשם שינוי נראה תמונות שהן לא מאקרו? זה נטחן, נגרס ועובד פשוט יותר מידי...צריך להיות מקוריים לא רציתי לשים כאן תמונות של 1200*1600... זה יבלגן את הפורום... ואם זה יהיה כקישור, זה לא יהיה יפה אני מת על מאקרו התמונה האחרונה היא לא מקרו ;D
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר המצלמה היא MINOLTA DIMAGE 7... תמונות יפות (: השניה והאחרונה - תודה ;D
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים ^^הוא התחבר לצד הנשי שלו חחח... סתם תמונות יפות אבל כמו שאמרו פה, הם בגודל קטן
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר תמונות נהדרות אני אהבתי דווקא את הרביעית גם אני הכי מת על הרביעית... לא יודע למה לא הזכירו אותה עד אכשיו פשש תמונות ממש יפות אבל למה לא צילמת עוד דברים חוץ מפרחים זה מה שאני הכי אוהב לצלם... 8) עוד תמונה מאותה התקופה בערך: http://img194.imageshack.us/img194/3029/pict00995ms.jpg איכות לא משהו אבל זה מה שיש! תהנו!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.