פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אני מעוניין לשים מערכת קירור ממוצעת על מעבד אינטל 2.8 ועל כרטיס מסך FX 5200 מה המחיר שאני צריך לשלם עבורה וזה אומר שאני גם צריך זכרונות מיוחדים עם קירור בשביל זה? תודה
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אני מעוניין לשים מערכת קירור ממוצעת על מעבד אינטל 2.8 ועל כרטיס מסך FX 5200 מה המחיר שאני צריך לשלם עבורה וזה אומר שאני גם צריך זכרונות מיוחדים עם קירור בשביל זה? תודה אתה רוצה קירור אוויר[כ350 שח] קירור מים[1200שח+] או קירור גז[2500++]?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אחילך על קירור אוירבכסף שאתה קונה קירור מים אתה יכול לקנות כרטיס מסך חדש פי אלף ממה שיש לך + קירור אוירשינפיק ביצועים טובים משל מיםלא חבל על הכסף
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים תקנה קירור אויר רק למעבד, ולכטיס שלנו (5200) מספיק מאורר שיזרוק עליו אויר...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר כן התכוונתי לקירור אויר זה אומר שאני יצטרך לקנות זכרונות חדשים נכון? ומה בקשר לספק חובה להחליף ?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מה הקשר לזכרונות באמתתתת ?! קירור אויר לא חובה לקנות איתו כלום !! ספק לא חובה להחליף, אבל מומלץ בלי שום קשר לקירור... בספקי ג'נרי יש עליות וירידות מתח לא נורמליות ... ותעשה טובה, אל תשנה צבעים זה מטומטם...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אם הוא לא מתכנן אובר קלוק אפילו ספק לא צריך להחליףשישים איזה קירור וזהועכשיו אני לא מביןלמה צריך לקנות קירור?כאילו הוא אוהב לפרק ולהרכיב דברים?סתם לא קונים
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אם הוא לא מתכנן אובר קלוק אפילו ספק לא צריך להחליף שישים איזה קירור וזהו עכשיו אני לא מבין למה צריך לקנות קירור?כאילו הוא אוהב לפרק ולהרכיב דברים? סתם לא קונים אתה משחק אותה או מה ?! הוא רוצה לקנות והוא מתייעץ איתנו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.