פורסם 2006 בינואר 2019 שנים קניתי את הלוח הזה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? איך הוא טוב?וקניתי איתו גם את ה3800+ של amd dual coreובנוסף קניתי גם את ה 7800gt של GILאה ועוד שאלה בקשר לכרטיס הזה מה ההבדל בינו לבין אותו דגם של ג'יגה בייט? יש הבדל בביצועים?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים הלוח בסדר גמור (כל עוד יש לך את הגירסה החדשה יותר בה המאוורר הוא בצורת יהלום)המעבד מצויןבכרטיס מסך הייתי דווקא לוקח את ה Gigabyte, ה GIL האלה לא מוכרים ולא הייתי קונה כרטיס מסך של 2000 שקל מחברה בת יומיים ללא ביקורות ברשת
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים בכרטיס מסך הייתי דווקא לוקח את ה Gigabyte, ה GIL האלה לא מוכרים ולא הייתי קונה כרטיס מסך של 2000 שקל מחברה בת יומיים ללא ביקורות ברשתגם אני קניתי את הכרטיס הנ"ל. עשיתי מספר חיפושים ברשת, ולמרות שאין שום ביקורות באנגלית, קראתי בכמה תגובות שהביקורות היפניות אומרות ש-"It's a good piece of hardware". ספק אם זה נכון, אבל הביקורות שנעשו על כרטיסי ה-Forsa GeForce 5 למיניהם הראו שזהו מוצר טוב.הכרטיס(יחד עם המחשב) יגיע אלי בעוד מספר ימים. אני אפרסם את הבנצ'ים שלו בפורום גרפיקה, אם זה בסדר מבחינתכם.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אישית בדקתי את ה X300SE X300 6200TC, 6200TD ו 6600TD של GIL (ה Alastor של ATI וה Forsa של nVidia)כולם לא משהואיכות זיפתית (בהשוואה כמובן לכרטיסים עם אותה ליבה מחברות אחרות כמו Gigabyte, Leadtek וכו'
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר אבל שמעתי שאין הבדל בביצועים בכלל רק שבג'יגה בייט אתה מקבל באנדל .. משחקים וכאלה.. ובגיל אתה לא..
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אני בספק שחברה קטנה וחדשה כמו GIL תוכל להשיג רכיב אלקטרוני כלשהו ביותר זול מ Gigabyte / Point of View / Leadtekאלא אם כן הם מתפשרים על האיכות
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אישית לא הייתי רוצה להיות שפן נסיונות בכרטיס מסך של 2000 שקלאבל As u wishד"א יש לך ידע להעריך מהם רכיבים טובים ומה לא?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אה, בוודאי! יותר יקר, יותר טוב!!1! איכות הייצור אני מניח, בדומה לספקים. יש ג'נריים, ויש את השאר. בכל מקרה, יש אחריות, ואפילו אם זה פחות טוב, בוודאי לא בעשרות אחוזים
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים כמו שאמרתיבחירה שלךבשביל 200 שקל אני לא הייתי מתפשר על כרטיס High-End מחברה Low-End במקרה הטוב
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אם היה לי 200 שקל נוספים, הייתי קונה. זה לא שאני לא יכול להבחין בין חברה שראיתי את השם שלה פעמיים בכל חיי לבין מותג שאני קורא את שמו כל יום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.