עבור לתוכן

שאלה בקשר לוח אם של ASUS

Featured Replies

פורסם

קניתי את הלוח הזה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra?

איך הוא טוב?

וקניתי איתו גם את ה3800+ של amd dual core

ובנוסף קניתי גם את ה 7800gt של GIL

אה ועוד שאלה בקשר לכרטיס הזה מה ההבדל בינו לבין אותו דגם של ג'יגה בייט? יש הבדל בביצועים?

פורסם

הלוח בסדר גמור (כל עוד יש לך את הגירסה החדשה יותר בה המאוורר הוא בצורת יהלום)

המעבד מצוין

בכרטיס מסך הייתי דווקא לוקח את ה Gigabyte, ה GIL האלה לא מוכרים ולא הייתי קונה כרטיס מסך של 2000 שקל מחברה בת יומיים ללא ביקורות ברשת

פורסם

בכרטיס מסך הייתי דווקא לוקח את ה Gigabyte, ה GIL האלה לא מוכרים ולא הייתי קונה כרטיס מסך של 2000 שקל מחברה בת יומיים ללא ביקורות ברשת

גם אני קניתי את הכרטיס הנ"ל. עשיתי מספר חיפושים ברשת, ולמרות שאין שום ביקורות באנגלית, קראתי בכמה תגובות שהביקורות היפניות אומרות ש-"It's a good piece of hardware". ספק אם זה נכון, אבל הביקורות שנעשו על כרטיסי ה-Forsa GeForce 5 למיניהם הראו שזהו מוצר טוב.

הכרטיס(יחד עם המחשב) יגיע אלי בעוד מספר ימים. אני אפרסם את הבנצ'ים שלו בפורום גרפיקה, אם זה בסדר מבחינתכם.

פורסם

אישית בדקתי את ה X300SE X300 6200TC, 6200TD ו 6600TD של GIL (ה Alastor של ATI וה Forsa של nVidia)

כולם לא משהו

איכות זיפתית (בהשוואה כמובן לכרטיסים עם אותה ליבה מחברות אחרות כמו Gigabyte, Leadtek וכו'

פורסם

באמת חבל אחי היית מוסיף עוד 160 שח וקונה כרטיס של חברה מצויינת כמו POF

פורסם
  • מחבר

אבל שמעתי שאין הבדל בביצועים בכלל רק שבג'יגה בייט אתה מקבל באנדל .. משחקים וכאלה.. ובגיל אתה לא..

פורסם

אני בספק שחברה קטנה וחדשה כמו GIL תוכל להשיג רכיב אלקטרוני כלשהו ביותר זול מ Gigabyte / Point of View / Leadtek

אלא אם כן הם מתפשרים על האיכות

פורסם

בקרוב נגלה -.-

פורסם

אישית לא הייתי רוצה להיות שפן נסיונות בכרטיס מסך של 2000 שקל

אבל As u wish

ד"א יש לך ידע להעריך מהם רכיבים טובים ומה לא?

פורסם

אה, בוודאי! יותר יקר, יותר טוב!!1! :screwy:

איכות הייצור אני מניח, בדומה לספקים. יש ג'נריים, ויש את השאר. בכל מקרה, יש אחריות, ואפילו אם זה פחות טוב, בוודאי לא בעשרות אחוזים :nixweiss:

פורסם

כמו שאמרתי

בחירה שלך

בשביל 200 שקל אני לא הייתי מתפשר על כרטיס High-End מחברה Low-End במקרה הטוב

פורסם

אם היה לי 200 שקל נוספים, הייתי קונה. זה לא שאני לא יכול להבחין בין חברה שראיתי את השם שלה פעמיים בכל חיי לבין מותג שאני קורא את שמו כל יום.

פורסם

תמיד יש מאיפה להוציא מהמפרט עוד קצת בשביל לדחוף כרטיס מחברה נורמלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים