פורסם 2006 בינואר 2019 שנים שלום לכולם.אני צריך מצלמה דיגיטלית זולה וקטנה (תישקל חריגה של עד 100 שח) עם המאפיינים הבאים:1. חיישן לפחות 3 מגהפיקסל2. זום אופטי - כל המרבה הרי זה משובח, אבל לא קריטי3. תפעול ידני - אין צורך4. תמיכה בכרטיסי CF (כי כבר יש לי כזה..)5. לא מחודשת/משומשת6. קטנה ודקה ככל הניתן.7. וכמובן - האיכות הכי טובה שאפשר להוציא בדרישות האלו (ואני יודע שאי אפשר איכות מעולה, אבל כזו שתספיק להדפסות רגילות, לפחות)תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים אממ...יש אפשרות שתעלה את התקציב? קשה למצוא מצלמות חדשות במחירים האלו שמשתמשות ב-CF אם כי אין שום דבר רע בו
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר אממ...יש אפשרות שתעלה את התקציב? קשה למצוא מצלמות חדשות במחירים האלו שמשתמשות ב-CF אם כי אין שום דבר רע בו אסביר לך מה הבעייה - אני צריך את המצלמה כדי שתהייה קלה מאוד לתפעול, וכדי שלא אדאג אם וכאשר היא תאבד או תקבל חבלות קלות (ובגלל זה הדרישה לתקציב נמוך). אם אקנה ב 800 ללא CF אצטרך להוסיף 200 לכרטיס זיכרון, והופלה - הגענו כבר ל 1000 אם אקנה ב 1000+ עם CF לא אוכל למסור אותה לאח הקטן לשימושים שיכולים להיות הרי אסון (= אבידה\הרס) ואני לא רוצה משומשת כי עם המזל שלי זה סתם כאב ראש אחכ... לכן התקציב מוגבל, והמצב בעייתי...
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אם היית יכול להתפשר על מצלמה מחודשת אז היתה יכול לקחת מצלמה איכותית וזולה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.