פורסם 2006 בינואר 1819 שנים אני גם מחפש גם מצלמה בערך באותו טווח מחיר (אולי טיפה יותר..... 1500 גמיש)חשוב לי:תגובה מהירה יחסיתקומפקטיותאמינותידידותי ל"מתחילים"מיצב תמונה (אם זה מה שאני חושב שזה- כמו בוידיאו? כאילו מוחק תזוזות וכאלה)ולא הבנתי ממש מה הקטע של העדשות- אבל פשוט מה שיותר טובאם זה משהו ממש משוגע ואדיר- אין לי בעיה גם 2000 ככהדרך אגב- יש לי כרטיס 2 gb של Memory Stick Pro Duo אז זה כמובן יתרון גדול אם אוכל להשתמש בו במצלמה (נראה לי זה רק סוני...)
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים אני גם מחפש גם מצלמה בערך באותו טווח מחיר (אולי טיפה יותר..... 1500 גמיש)חשוב לי:תגובה מהירה יחסיתקומפקטיותאמינותידידותי ל"מתחילים"מיצב תמונה (אם זה מה שאני חושב שזה- כמו בוידיאו? כאילו מוחק תזוזות וכאלה)ולא הבנתי ממש מה הקטע של העדשות- אבל פשוט מה שיותר טוביש רק מצלמה אחת כזאת, והיא עולה הרבה יותר מהתקציב שלך.על מה אתה יכול להתפשר?
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר כןאבל המצלמות האלה עובדות עם הכרטיס זיכרון הזה?כי חבל לי לקנות אחד חדש כשכבר יש לי אחד של 2 ג'יגה
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים Avivo, השאלה שלך והתגובות לשאלה שלך פוצלו מהנושא שפלשת אליו. אני מבקש פעם הבאה גם אם השאלה היא דומה אבל לכל אחד צרכים משלו, לא לפשול לנושאים של משתמשים אחרים.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר מצטערפשוט בדרך כלל כשאני פותח ת'רד חדש בנושא דומה אומרים לי "יש כבר ת'רד כזה! תעשה חיפוש! " וכו'.....לעינייננוהייתי שמח לדעת מה יתאים לי ביותרבעיקרון אני צריך מצלמת P&S (אני חושב....)(p&s= press & shoot נכון?)אני אסביר יותר על הצרכים שלי:אני עומד לסוע בקיץ למשלחת לארה"ב של 3 חודשים, שבה אני אופיע וכאלהלכן אני רוצה מצלמה לשתי סיבות:1. לצלם את כל תהליך ההכנה\סמינרים\ נסיעות וכו'2. לצלם בארה"ב שזה אומר בעיקר בהופעות שאני אופיע, ואולי איזה נוף מזדמן (אבל זה ממש לא העיקר)אני לא ממש יודע איזה צרכים יש לי בדיוק......אשמח לכל סוג של עזרה!!תודה מראש לכל העוזרים!!!
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים P&S = Point and Shootבהנחה שתשתמש בכרטיס זיכרון, הייתי הולך על ה-Sony DSC-W5.מגיעה גם עם מטען+2 סוללות, אם כי מומלץ לרכוש עוד רבעייה ליתר ביטחון (היא פועלת על 2 בלבד ד"א).
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר שחכתי לציין שאין לי שום בעיה לקנות באירופה.....אם זה משנה משהו מבחינת הדגמים\מחיריםוגם התקציב תפח מעט ך2000 לערךאבל אני לא בטוח שבכלל צריך לקנות מצלמה יותר יקרה לצרכים שלי. מה אתם אומרים?דרך אגב - תודה רבה על התגובות המהירות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.