עבור לתוכן

מפרט ישן, רוצה לשדרג אותו קצת אם כדאי בכלל

Featured Replies

פורסם

זה כרטיס בינוני ומטה.יתן לך ביצועים לא רעים בהגדרות בינוניות.בתקציב הזה זה בול בשבילך,וגם זה יהיה שיפור גדול בשבילך אם אתה אומר שהיה לך עד עכשיו כרטיס גרוע.

פורסם

דגש על בינוני ומטה. יותר על ה"מטה". זה כרטיס חלש. זה לא פתרון לטווח ארוך, וגם אלו שכן אומרים לך לשדרג יגידו לך שזה רק גשר לטווח מאוד קצר עד שתקנה מחשב. ומה שמכעיס זה שכל שקל שתשים על הכרטיס הזה זה שקל שלא יהיה לך כשתקנה את אותו מחשב חדש ומיוחל.

תבין, באופן כללי אין מה להשקיע בשום דבר שקשור לAGP. גם אם היה לך סמפרון 2600, שהוא יותר חלש מהמעבד שיש לך, אבל סוקט PCI-E, אפילו אני הייתי אומר שכדאי להשקיע בכרטיס מסך עכשיו, כי זה מה שיתן לך את השיפור האמיתי במשחקים... ואת אותו כרטיס היית יכול יותר מאוחר לתקוע במחשב חדש. אבל אין לך PCI-E, ואני אישית חושב שבשביל הזמן המאוד קצר עד שM2 יוצא, שווה לחכות ולחסוך את הכסף. כל מה שאתה צריך זה להתחיל מעכשיו ועד ההשקה לחסוך 30 שקל ליום :P

פורסם

תחסוך אחי... אם לא ההצעה של אינטגרל מצויינת:

פורסם
  • מחבר

טוב חברה תודה רבה לכם על העזרה...

אני ינסה להתאפק בקניה ואם אני לא יצליח אני אקנה את מה שאינטגרל אמר

תודה בכל מקרה :xyxthumbs:

פורסם

מה שאמרו ממש לא מדוייק. אם אינך צריף פילטרים, ומוכן להתפשר על רזולוציות (כלומר, אפילו 800X600 במידת הצורך), 6600GT יחזיק לא מעט זמן.

פורסם
  • מחבר

יש שתי כרטיסי מסך של GIL6600GT שהם אותו מחיר....

לאיזה התכוונתם? ל128 או ל256??

?Forsa 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E (RETAIL(

?Forsa 6600GT 256MB TV, DVI, PCI-E?

פורסם

עדיף של חברה אחרת. בכל מקרה אם גיל תודא קודם כל שהוא באמת בא עם זכרונות DDR3 ולא DDR1/2

פורסם

שניהם לא מתאימים

שניהם PCI-E

פורסם

GIL זה יצרן סיני דפוק, שחוסך איפה שלא צריך.

אם אתה מתעקש בכל זאת, בניגוד להמלצותי, ללכת על כרטיס מהמשפחה הזאת, דע לך שזה לא יעלה לך פחות מ-900. ואם זה זול מזה, יש פה איזה עוקץ לחפש.

אה כן, ואם לא הבנת, אין לך מה לעשות עם כרטיס PCI-E אלא רק עם כרטיסי AGP. כרטיס PCI-E יכנס ללוח אם שלך רק אם תדפוק אותו פנימה עם פטיש,ואני לא מבטיח שהוא יעבוד כמו שצריך אח"כ.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים