פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אני צריך תוכנה שתראה לי מה הווליום שאני משנה מהמקלדת כי עכשיו אני לא רואה כמה נשאר לי להגביר ולהנמיך וזה מרגיז...אז אם למישהו יש תוכנה ורצוי שהיא תהיה חינמית תביאו כאן שמות, לינקים והמלצות.תודה!
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר אין אף אחד שמכיר את התוכנה ויכול לעזור לי לתת לי שם?!אני אפילו לא חייב שם של תוכנה רק אם מישהו יכול לעזור לי לחפש אותה...(מה לכתוב?)
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אני לא מכיר תוכנה מיוחדת שעושה את זה אבל אם יש לך מקדלת של לוג'יטק אז יש בתוכנה שבאה עם זה אפשרות שיראה לך על המסך את הווליום כשאתה מגביר (ועוד כל מיני פעולות שאתה עושה..)גם אם אין לך מקלדת של לוג'יטק תבדוק באפשרויות של התוכנה שבאה עם המקלדת..מקווה שעזרתי ..
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים תנסה את התוכנות האלו פה..לא בדקתי אותם אבל נראה לי שהן עושות את מה שאתה רוצה תנסה את התוכנה הראשונה או השניה נראה לי שהם יעשו את זה אם לא אז תמשיך לחפש שמה אני מאמין שיהיה שמה משהו שיעזור לך..http://software.nana.co.il/FTSearch/?q=%E5%E5%EC%E9%E5%ED&SelectType=%2FFTsearch&g=1&gr=1&o=3&on=So&Tree69=+&Tree402=+
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.