עבור לתוכן

בעיה בעידכון אבטחה ספיציפי של הWIN.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שהתקנתי את הWIN מחדש (Repair) וחיברתי אותו לאינטרנט, התחלתי בתהליך הסטנדרטי של עידכון הWIN ולאחר שהורדתי והתקנתי את כל הטלאים הדרושים הופתעתי לגלות שעידכון אבטחה אחד, המדורג כקריטי, מסרב להיות מותקן במערכת שלי.

כל העידכונים האחרים הותקנו בלי בעיה, רק הוא מתעקש..

מדובר על העידכון הבא: Security Update for Windows XP (KB835732)

כשאני מתקין את העידכון לאחר שהורדתי אותו הוא מציג הודעה של שגיעה בגישה Access Denied~

בעייה בREG אולי?

גרסת הWIN היא SP1 XP PRO.

תודה רבה לעוזרים :)

נ.ב

לאחרונה התחלתי לקבל הודעות מערכת מהרשת (כמו אלה שאפשר לשלוח ממחשב למחשב אשר נמצאים ברשת) עם כל מיני הצעות ושטויות, ובכל הודעה הם מתים שאני יכנס ללינק הבא: Wfh4u.net או משהו בסיגנון~

האם אני מותקף? האם העידכון הקטן הנ"ל אשם?

יש לי FireWall ו AntiSpyware מעודכנים.. יש לי סיבה לפרנויה מסוג כלשהו?

פורסם

א. נראה כי העדכון חשוב.

ב. בטל ב SERVICES את ה MESSENGER SERVICE (למה אתה לא מתקין SP2?)

פורסם
  • מחבר

או תודה, פיתרון יעיל ומהיר, זה יבטל גם את אפשרות לשליחת ההודעות בין המחשבים ברשת הביתית אני מניח?

את ה-SP2 אנני מתקין עדיין בגלל ההגבלות הרבות של האינטרנט שהטמיעו בו, וגם בגלל כל הבעיות שהוא גורם להם לאחר התקנתו..

למען האמת, אני מתבסס על דברים שקראתי מלפני חודש - חדשיים, האם יש שינוי לטובה בכל הנוגע ל-SP2?

או במילים אחרות "כבר בטוח להתקין אותו"?

מה לדעתך תיהיה הסיבה לבעית העידכון הבעייתי?

גישה חסומה ב-REG אולי?

פורסם

א. נראה לי.

ב. לא יודע איזה הגבלות מדברים.. לי עבד מיום א שיצא בלי בעיות וככה כמעט לכל מי שאני מכיר (כמובן שביטלתי את ה SECURITY CENTER ואת ה FIREWALL הפנימי שלו).

ג. לא יודע.. גם לי היו פעם עדכונים שלא הצליחו, עד שפעם הם הצליחו.. אולי אם תביא SCREENSHOT של ה ERROR המדויק שאתה מקבל כשאתה מנסה להתקין את זה ישירות, נוכל לדעת.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה, Will be done.

ה- FireWall של הWIN מבוטל, אך יש לי FireWall חיצוני אחר פעיל בזמן העידכונים, Sygate.. יש לזה השפעה?

פורסם
  • מחבר

הינה התמונה של מה שכתוב אחרי קבלת ההודעה "Access is denied"..

*זוהי התקנת העידכון מקובץ EXE. שהורד ככובץ התקנה נפרד, ולא ישירות מאתר העידכונים.. (שמורידים בנפרד)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זה היה קצת מהיר..

התשובה היא כן :)

האומנם מדובר על SP2, אבל הפרוצדורה כנראה דומה..

בהחלט אנסה את הדברים הכתובים שבלינקים.

תודה לך, אדווח מחר :xyxthumbs:

Good Night sleep tight

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים