פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים הכבל של הארקה מחובר היטב בתוך התקע? יש הארקה בתקע? אם אתה משתמש במפצל לשקע, בדוק את תקינותו.אם אין הארקה בשקע, הזמן חשמלאי. אם יש הארקה בשקע, נסה להחליף את כבל החשמל של המחשב. אם הבעיה ממשיכה, נסה להחליף ספק כוח.
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים מחבר בתקע יש ערקה..בספק יש ושמתי עוד כבל ערקה אחד ליתר ביטחון ובכל זאת זה מחשמל..
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים ככל הנראה שההארקה בשקע החשמלי אליו מתחבר המחשב פגומה... או במפצל שאליו מתחבר המחשב.ובדוק את תקינות הכבל שמחבר בין הספק כוח של המחשב אל השקע בקיר.
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים יכול להיות שההארקה בתוך הספק התנתקה אבל עוד לא יצא לי לראות דבר כזה בחיים.עדיף שחשמלאי יבדוק את ההארקה כי זה לא ענין פשוט לבדוק אותה, וזה שהכבל מגיע לשקע לא אומר שום דבר.זה יכול להיות מסוכן אז לא כדאי לשחק עם זה בכלל!
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים גם לי זה קרה פעם.........אחרי שחיברתי את המסך לספק......(לשקע השני שלו)אם יש לך מסך שמחובר לספק או משהו אחר תוציא אותואני הוצאתי וזה הסתדר
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים מחבר חשמלאי בדק את הערקה והכל תקין..זה ממש חשמל, זה אפילו מדליק את הטסטר..המסך לא מחובר לספק..
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים גם לי זה קרה תחליף את כבל החשמל שמיתחבר לספק כח אבל תקנה חדשכי היו לי6 כבלים כאלו ולכולם ההארקה היתה דפוקה אז קניתי חדש
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים מחבר הוא חישמל כאשר היה דלוק אך עכשיו זה פסק....כעת הוא מחשמל רק כאשר הוא כבוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.