פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה..בכל מקרה מה שהיה הספיק לי..אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creativeושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200ועדיף אפילו בסביבות ה100-תודה
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה..בכל מקרה מה שהיה הספיק לי..אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creativeושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200ועדיף אפילו בסביבות ה100-תודהאתה צריך לחפש בפורום אודיו, לא כאן!וכדאי שתשנה את ההודעה לפני שאחד מהמנהלים התותחים פה יעלה עליך.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מתחת לאודיג'י 2 ואליו לא כדאי לקנות בכלל...אני זוכר היה איזה משהו של הרקולס שהיה שווה משהו, לא זוכר כמה הוא עולה.אה נדמה לי קראו לו digifire והיה עוד אחד.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר אין דגמים יותר זולים? לא תיכננתי להוציא כל כך הרבה על כ. קול...מה עםCreative Live 5.1 Digital שעולה 190 שקל?איך הוא נחשב?אני לא עורך מוזיקה או משהו כזה... אני רק רוצה לשמוע שירים בעיקר ברמקולים של Altec Lansing ATP3
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר מה שהבאת נחשב לכרטיס טוב יחסית לעומת אלה שעולים 90 שקל של חברות לא ידועות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.