עבור לתוכן

בצעד מצער ופתאומי, Konica-Minolta פורשת מעסקי הצילום, לחלוטין.

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז כל מי שקנה מצלמה אם אחריות נדפק?

פורסם
  • מחבר

כפי שמצויין בכתבה, סוני מעתה תדאג לכל הנושא הזה. מקווה שרוכשי הרפלקסיות האחרונות של מינולטה לא ייפגעו מזה.

פורסם

חבל... :-\ לא ראיתי את זה בא..

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

איזה עצוב :'( :'( :'( :'( :'(

בקושי קראתי שם הכל... מישהו יכול להסביר לי מה היית הסיבה? הרי היו להם רווחים טובים לא?

פורסם

כנראה שסוני נתנו להם "הצעה שלא יכלו לסרב לה"

פורסם

סוני הולכים להמשיך לייצר מצלמות DSLR עם באיונט של מינולטה ולכן אני לא רואה איך זה משנה משהו (מלבד את המדבקה על המצלמה). אם כבר, אז אני חושב שהגב הכלכלי של סוני ומכונת השיווק המשומנת שלהם רק מבטיחים את עתידה של הפלטפורמה הזו.

וכמובן שיש כמה טכנולוגיות של סוני שיהיה נחמד לראות במצלמות עם באיונט מינולטה (למשל סוללות InfoLithium או עדשות צייס שמופיעות בכל הדגמים היקרים של סוני).

בקיצור, מלבד העובדה שחבל על השם האגדי שנמחק מהעולם, אני לא רואה בהכרזה הזו סיבות לדאגה.

פורסם

אז יופיעו עוד מצלמות של MINOLTA?? :D

פורסם

יופי זה מה שיהיה : מצלמת מינולטה עם מחיר שמתאים לסוני...

פורסם

סוני מתכוונת להמשיך לייצר ולשווק את המצלמות של מינולטה תחת המותג מינולטה (Z1, Z2, Z3), או לבטל את המותג ורק להטמיע את הטכנולוגיה של מינולטה במצלמות שלה?

פורסם

היא בטח תעיף במהירות האפשרית את המותג Minolta, אבל ייתכן רק אחרי שהדגמים הנוכחיים יהיו ישנים.

ייתכן שהיא תשווק אותם מחדש עם דגם חדש לגמרי ושינויים קלים

פורסם

חבל, יש למינולטה מצלמות מעולות, ומותג מוכר שמוכר.

פורסם

אז מה ישאר ממנילוטה ללא עסקי הצילום? יש בכלל עסקים אחרים לחברה הזאת?

פורסם

סוני מתכוונת להמשיך לייצר ולשווק את המצלמות של מינולטה תחת המותג מינולטה (Z1, Z2, Z3), או לבטל את המותג ורק להטמיע את הטכנולוגיה של מינולטה במצלמות שלה?

אם אני מבין נכון, מצלמות ה-DSLR ייוצרו בהתחלה ע"י מינולטה ויימכרו כסוני ובהמשך ייעברו לגמרי לידיים של סוני. הליין הקומפקטי יבוטל כליל.

אז מה ישאר ממנילוטה ללא עסקי הצילום? יש בכלל עסקים אחרים לחברה הזאת?

הם מייצרים מכונות צילום ומדפסות. כמה משמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים