פורסם 2006 בינואר 1919 שנים שלום לכולם השתעממתי קצת אז יצאתי החוצה לצלם, וזה מה שיצא ועוד אחת שיצאה נחמדה[שימו לב לכדור ]- תנו חוות דעת כללית בבקשה.. אבי.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים השנייה עושה סחרחורת בגלל שמה שנמצא מאחורי הפרח נמצא רחוק כל כך מהפוקוס שזה עושה כאב ראש.והתמונה השלישית נראית כאילו עשו אותה עם המון עריכה דיגיטלית. מדהים.איפה צילמת את זה?
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אני חושב שאתה בן אדם מקורי, כל הכבוד על היומזה לנסות משהו חדש מבלי לדאוג על מה אחרים חושבים(הכוונה בקשר לזבוזבים) עוד לא ראיתי מישהו שמצלם זבובים הראשונה יצאה טוב והאחרונה עם הכדור אהבתי
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר דבר ראשון, אני רוצה להודות לכולם על המחמאות.שנית, אני חייב לציין שאף אחת מהתמונות לא עברה שום עריכה. כל התמונות צולמו בחצר הבית שלי.תודה לכולם.. עוד תגובות בבקשה.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים זאת עם הכדור הכי יפה...צילום מצויין איכות טובה מאוד !ועוד בלי עריכה...אחלה דבר
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים המקרו נחמדות מבחינה רעיונית אבל הפוקוס על הפנים.התמונה האחרונה מעולה. מאוד יפה.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר אני מודע לבעיה של הפוקוס. באמת שאני לא מנסה לתרץ, אבל התנאים לא ממש היו לטובתי, הייתה רוח נורא חזקה, והפרח כל הזמן זז, שלא לדבר על הזבוב היה לי איזה 5 שניות לצלם את התמונה הכי טובה... צילמתי 10 בערך ושמתי את אלו שהכי אהבתי. תודה רבה לכולם.. עוד תגובות בבקשה.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים ואו איזה תמונות על רמה ממש ממש נראה ערוך התמונה האחרונה ! והתמונה השניה חזקה רק יש לי בעיה של חוסר צבע
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים איזה מצלמה?Minolta Z6תלמדו להוציא את המידע הזה לבד מה-EXIF במידה והוא קיים.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר כן אני מודע לבעיה של הפוקוס אמרתי כבר...והמצלמה היא אכן Z6 כמו שדני אמר.תודה לכל מי שהגיב... עוד תגובות בבקשה.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים תמונות ממש ממש יפות, אהבתי את התמונה עם הפרח הצהוב ואת התמונה עם הכדור - ממש יפה!ועוד בתנאים של רוח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.