עבור לתוכן

בעיה ברמקולים של Altec Lansing מסוג ATP3 שנקנו אתמול!

Featured Replies

פורסם

שלום.. רכשתי אתמול את הרמקולים.. ראיתי בzap שיש הרבה תגובות טובות.. עלה 400 שקל..

בכל מקרה יש בעיה כלשהי שאשמח לשמוע את דעתכם...

רמקול ימין ורמקול שמאל.. מחוברים לסאבוופר ויש פלאג רגיל (הירוק) שאותו מחברים לסבוופאר מצד אחד ומצד שני למשחב (לשקע הירוק)

עכשיו ברמקול משום מה אם מכניסים את הפלאג עד הסוף כמו שצריך.. שומעים רק ברמקול שמאל...

עכשיו ע"י משיכה בכמה מילמטרים של הפלאג הירוק מהסבוופאר ניתן למצוא נקודה ששומעים בשני הרמקולים...

אבל אז מדיי פעם יש בשיר "Pakim" פיצפוצים כאלה למיאית השנייה... וזה מאד מפריע לי...

עכשיו אני לא יודע אם הבעיה.. בכ. קול (הוא על לוח האם.. אבל לוח אם איכותי של Asus) או שהבעיה בכבל.. או הבעיה ברמקול.. או שהבעיה בפלאג של הרמקול..

אשמח לשמוע דעתכם בעניין.. איך לפתור תבעיה...

המוכר בחנות אמר שמכר אלפי רמקולים כאלה ולא היה בעיה כזאתי מעולם.. הוא אמר לבוא ונבדוק בחנות.. אבל לך תוכיח לו שיש פצפוצים.. החנות גם רחוקה ממני.. חצי שעה נסיעה..

בכל מקרה אשמח לשמוע דעתכם

פורסם

אם הבעיה היא במגעים בחוטים המקוריים של הערכה, ובחיבור לסאב וופר (תנסה להכניס חזק שישב עד הסוף, אבל מיותר להפעיל יותר מידי כוח),

כל מקרה אל תתעסק עם זה יותר מידי, תנסה לחבר את הסט לטלויזיה בשביל לשלול את האפשרות שהבעיות סאונד הם אצלך במחשב..

תחזור לחנות ותנצל את האחריות, חבל להתעסק בדברים האלה

פורסם
  • מחבר

עכשיו בדקתי עוד משהו.. צרבתי את השיר Because of you של קלי קלרקסון .. הוא השיר שבד"כ תמיד עשה פצפוצים..

צרבתי את השיר כקובץ אודיו.. ושמתי אותו בדיסקמן שלי (לא צרבתי כקובץ Mp3 כי הדיסקמן לא קורא mp3)

ופתאום אין פצפוצים.. וגם הקתי את הפלאג הירוק לסאבוופר ופתאום מנגן בשני הרמקולים..

ככה שכנראה שהבעיה בכ. קול...

כי שאני מחבר לדיסקמן אין פצפוצים ואפשר לחבר את הכבל עד לסוף בשביל לשמוע בשני הרמקולים..

וכשאני מחבר לכ. קול של המשחב יש פצפוצים וצריך לחבר את הכבל עד האמצע (לא עד הסוף) בשביל לשמוע בשני הרמקולים...

זה מוביל לכך שהבעיה בכ.קול של המחשב לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים