עבור לתוכן

מה זה קצין מיון?

Featured Replies

פורסם

איך מתבצע כל התהליך אצלו? ומתי רואים אותו? לפני או אחרי הכניסה לאוטובוסים בגיוס?

הוא מביא את כל התפקידים שהינך רשאי לשרת בהם..אתה בוחר אחד ואתה שם?

הוא נותן לך יותר תפקידים מאשר מה שמצוין במנילה?

תודה לעוזרים ;)

פורסם

בעקרון זה קצין בבקום לרב שיושב ואתה נכנס אליו והוא אומר לך לאן אתה הולך רב הזמן אין לך ברירה בהתחלה יש רק אפשרות אחת לפעמים יותר.

פורסם

אתה רואה אותו אחריי העליה לאוטובוס

אתה בעצם עולה לאוטובוס שנוסע דקה וחצי ומוריד אותך במקום אחר בתל השומר, שם אתה עובר שרשרת חיול ופוגש קצין מיון

פורסם

אתה פוגש אותו בפעם הראשונה בלישכת הגיוס, ששם אתה עובר אצלו ראיון שבו הוא מציג בפניך את אפשרויות הגיוס שיש לך.ברמת העיקרון הוא מחליט לאיזה חייל תשובץ.

פורסם

הוא חרא של בן אדם שאומר לך לאן תלך

אתה בא, הוא אומר את ה"אופציות"... ככה הגעתי למשטרה הצבאית (דרך אגב, סיימתי טירונות ואני בקורס מצ"ח פלילי עכשיו)

פורסם

מצ"ח לפחות נחשבים לאנשים יותר איכותיים מאשר שאר המצ

פורסם

מצ"ח לפחות נחשבים לאנשים יותר איכותיים מאשר שאר המצ

אכן

אבל לטחון 3 חודשים של לימודים ברמה מטורפת, שמירות, אוכל חרא וזמנים זה קשה

פורסם

אז ככה , קצין מיון זה הבנאדם הכי שקרן שיש בצה"ל, כמעט בכל הפעמים הוא עובד על אנשים בעיניים (זה התפקיד שלו אין מה לעשות) ואנשים יוצאים ממנו כל כך בעצבים עד שהם שוקלים לצאת 21.

צריך לדעת איך לדבר איתם אם אתה נעול על תפקיד מסוים ואם יעבור עליו יום נחמד ותיראה לו לעין אולי הוא יתחשב בך.

ולכל אלו שיגיבו פה ויגידו שזה לא ככה אז זה ממש ממש ככה!

פורסם

קצין מיון לא קובע הרבה יש מישהו מעליו.הוא מקבל רשימות עם מכסות שצריך למלא והוא ממלא אותם.

פורסם

מן הסתם יש מישהו מעליו ומן הסתם שיש לו מכסות שהוא צריך למלא, לא לכל אחד בצבא יש יעדים שהוא צריך למלא?

אני רק בא לומר כאן שבמצב רוח אחד שלו הוא יכול לארגן לך שירות טוב ומתחשב או בדיוק ההיפך, ושהקציני מיון לרוב משקרים.

למשל לי אמר הקצין מיון שאני הולך לתפקיד בו מתעסקים הרבה עם מחשבים ושיש אפשרויות קידום רבות אבל שהגעתי לקורס (טעות בפני עצמה) הבנתי שכל מה שאני הולך לעשות זה לחבר שני כאבלים של נתונים ולקבוע להם לשדר באותו תדר.

מזלי שהוצאתי ת"ש 5 ואני חוזר למיון יום ראשון, אחרת לא הייתי יודע מה לעשות.

פורסם

מן הסתם יש מישהו מעליו ומן הסתם שיש לו מכסות שהוא צריך למלא, לא לכל אחד בצבא יש יעדים שהוא צריך למלא?

אני רק בא לומר כאן שבמצב רוח אחד שלו הוא יכול לארגן לך שירות טוב ומתחשב או בדיוק ההיפך, ושהקציני מיון לרוב משקרים.

למשל לי אמר הקצין מיון שאני הולך לתפקיד בו מתעסקים הרבה עם מחשבים ושיש אפשרויות קידום רבות אבל שהגעתי לקורס (טעות בפני עצמה) הבנתי שכל מה שאני הולך לעשות זה לחבר שני כאבלים של נתונים ולקבוע להם לשדר באותו תדר.

מזלי שהוצאתי ת"ש 5 ואני חוזר למיון יום ראשון, אחרת לא הייתי יודע מה לעשות.

תוכל להגיד לאיזה קורס הוא (תפקיד) הוא שייך אותך? איך קוראים לזה? [שנדע ממה להתרחק ;D]

פורסם

הקורס ששיבצו אותי אליו הוא קש"ב טקטי וזה ממש ממש לא מעניין אותי, לא אטרקטיבי, ולא מתאים לי.

לדעתי אתה צריך לחשוב קודם כל מה אתה רוצה לעשות בצבא, להיות ג'ובניק קלבניק עם יומיות? להיות תומך שטוחן? להיות ג'ובניק אבל בתפקיד שעושים משהו?

כל אחד ומה שמתאים לו, אני למשל לא הולך לעשות עוד קורס בחיים, אני מקווה להיות עובד כללי ומשם להגיע להיות עובד רס"ר, כל יום 8 עד 12, וזה משיקולים שלי (מעוניין לעבוד, פסיכומטרי, להשלים בגרויות), אבל עוד פעם כל אחד ומה שהוא חושב שמתאים לו (בתקוה שבכלל יתחשבו בו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים