פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אז ככה יש לי את הכרטיס Radeon 9800 PRO All In Wonderהמאוורר שלו מרעיש ביחס למאווררים אחריםיש לי קירור מים, Thermaltake Big Waterעכשיו מה כדאילקנות קירור אוויר ספציפי לכרטיס ?או לקנות בלוק קירור לכ.מסך ולחבר אותו למערכת של המים ?בתודהאיתי
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מומלץ קירור אויר... המערכת של ThermalTake לא הכי טובה כאילו גם מעבד וגם כרטיס מסך... אלה אם כן יש לך תוספות למערכת כמו עוד רדיאטור, מיכל גדול יותר, עוד משאבה...
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר אין לי שום תוספת אבל דווקא מקררת נחמדעל מעבד 3000 פנטיום פרסקוט מסריחעם אוברקלוק ל 3600 במנוחה כמו עכשיו הוא על 34 מעלותאני יכול להרשות לעצמי להשתמש בזה גם לכרטיס ?תודה אחי :]
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים לשמן את המאוורר ולנקות אבק ניסית כבר? אם לא תעשה את זה לפני שאתה קונה משו
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים הייתי מציע גם בלי שום קשר לנקות תכרטיס ולבדוק את המאורר בפרטאבל בכל מקרה אין טעם לקרר כזה כרטיס זתאומרת בקירור שעולה כסף כמו בלוקאו קירור אויר
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים למה אחי ?! יש לו GPU סבבה לגמרי... ואם יש לו כסף זמין לקירור זאת תיהיה אחלה השקעה... הוא יוכל להגיע עם OC לתוצאות נחמדות ביותר !! קח בחשבון שהמעבד לא יראה כל כך את ה34 מעלות אם אתה מוסיף עוד בלוק !!
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר מצטער על ההקפצההאבל בדקתי אבק והכל והוא עדיין מרעישאוליי כדאי לי לנסות להפעיל אותו בלי המאוורר זאת אומרת רק עם הצלעות קירור שיש לואני לא משחק במשחקים שצריכים גרפיקה כל כך גבוהה שמאמצת את הכרטיסאשמח לתגובהבתודהאיתי
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים תבטל את הקירור שלו, תפתח ת'מארז, תשכיב אותו, ותדאג שיהיה איזה מאורר שיזרוק עליו אויר !!!
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר זה בעיה לעשות את מה שהמלצת חח המארז קצת גדול וגם חדש אני לא רוצה לעשות פה קומבינות :]אז כנראה שאני ישאר עם הרעש הזהאם אני שנייה עוצר את המאוורר הזה יש לי את מחשב שקט רצחחכאילו אני לא שומע אותו אני שומע רק את הארדיסק קצת פועל חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.