פורסם 2006 בינואר 1819 שנים איסיקיו לא בא לו לעבוד יותר...בעיות בכל מיני משחקים...הבנתי שיש אפשרות לבטל מעבד אחד?!? איך...?
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים תבדוק טמפרטורה של המעבד ואם התקנת אותו טוב.וגם אם הוא מוגדר בסדר בביוס ובווינדוס.ואם הכל בסדר.. תנסה לעשות פורמט
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר תבדוק טמפרטורה של המעבד ואם התקנת אותו טוב.התקנתי אותו טוב... טמפרטורות מעולות.וגם אם הוא מוגדר בסדר בביוס ובווינדוס.מוגדר כמו שצריך בביוס+ווינדוס. (יותר נכון מזוהה לא מוגדר..)ואם הכל בסדר.. תנסה לעשות פורמטאני אחרי פורמט כי החלפתי גם לוח...../onecpuלהוסיף לשורת הפקודה ב boot.iniהשאלה מועברת לפורום Windowsליאור... אתה יכול להיות עובד של מייקרוסופט... תמיד חצי עבודה... ;D מה לרשום? איך? למה?.....
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים איסיקיו לא בא לו לעבוד יותר... בעיות בכל מיני משחקים... תגיד אתה פירמטתה אחרי שהחלפתה מעבד?? כי אצלי זה עשה בעיה...! זה לא מה שאמור לבטל מעבד אחד ??? נכון זה מה שפותח התרד ביקש
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים נכון זה מה שפותח התרד ביקש רק בזמן פעולה של הווינדוס כן... אחרת מה הקטע ב X2...
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אבל למה לבטל מעבד אחד?לא חבל? החלפת לכפול ליבה כדי לבטל ליבה אחת?לי אין שום בעיות עם שום משחק/תוכנה/WHATEVERאולי הוספה של /usepmtimer לBOOT.INI תעזור לך
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אבל למה לבטל מעבד אחד?לא חבל? החלפת לכפול ליבה כדי לבטל ליבה אחת?לי אין שום בעיות עם שום משחק/תוכנה/WHATEVERאולי הוספה של /usepmtimer לBOOT.INI תעזור לךאני לא כלכך זוכר אבל אם זה זה אז אמור לעבוד לך כי זה משתמש בקלוק שהצ'יפסט אומר ולא של המעבד שבגלל שהוא X2 עלול ליצור בעיות
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר ??? לא הבנתי מה הולך כאן....אני לא מעוניין לבטל מעבד אחד באופו קבוע ע"י שינוי בקובץ.... מה ההגיון...? חשבתי אולי רק לפני הפעלת משחק עד שיהיה פאט'צ לתיקון המשחק....אבל למה לבטל מעבד אחד?בידיוקלא חבל? החלפת לכפול ליבה כדי לבטל ליבה אחת?בידיוקלי אין שום בעיות עם שום משחק/תוכנה/WHATEVERלי אין מזל....אולי הוספה של /usepmtimer לBOOT.INI תעזור לךמה להוסיף בידיוק מאוד יעזור... תודה.תגיד אתה פירמטתה אחרי שהחלפתה מעבד?? כי אצלי זה עשה בעיה...!כן פירמטתי.......
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים יש לך במקרה מודם כבלים של מוטורולה?יש לי מודם SB4200 וכשהחלפתי מעבד מסלרון לפנטיום 4 עם HT המחשב שלי היה משתגע בגלל דרייבר של המודם.יכול להיות שזו בעיית דריברים.נסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם שלך.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מה הבעיה כבר אלף פעם נאמר, NOTEPAD, C:\BOOT.INI להוסיף לשורה של מערכת ההפעלה שיש לה כבר מספר SWITCHIM גם את זה.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר יש לך במקרה מודם כבלים של מוטורולה?יש לי מודם SB4200 וכשהחלפתי מעבד מסלרון לפנטיום 4 עם HT המחשב שלי היה משתגע בגלל דרייבר של המודם.יכול להיות שזו בעיית דריברים.נסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם שלך.לא. וכבר ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של דרייברים...מה הבעיה כבר אלף פעם נאמר, NOTEPAD, C:\BOOT.INI להוסיף לשורה של מערכת ההפעלה שיש לה כבר מספר SWITCHIM גם את זה.אין שום בעיה לא הבנתי ועכשיו שהסברת את זה "קצת" יותר ברור אז הבנתי..... אני ממש מודה לך.. ולא צריך להתרגז אתה יודע אומרים שזה לא בריא ללב.... ;D
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אם יש ישומים מסוימים שעושים לך בעיות בפעולה על 2 הליבות מה שאתה עושה זה דבר פשוט:Alt+Ctrl+Del / Ctrl+Shift+Esc הולך שם ללשונית Prcesses, מחפש את היישום שעושה לך בעיות, קליק ימני Set Affinity ופשוט תוריד V מאחד המעבדים שיש לך שם. בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.