פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מצורפים שני צילומי מסךבראשון סימנתי את כל הספריות והקבצים ב HDD ועשיתי מקש ימני proporties שימו לב שזה כולל hiddenבשני מקש ימני על ה HDD דרך my computerיש פער , כלומר משהו תופס לי מקום ואני לא יודע מה.למה זה נגרם[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר זה הקבצים של שחזור המערכת...איך נפטרים מזה?שלב ראשון זה בטח לעשות disable ל system restore
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים שחזור מערכת יודע מה זה? אני מניח שכן. מאפיינים של המחשב שלי... שחזור מערכת... בוחר כונן רצוי... הגדרות... ומזיז את החץ הזה ל 0%... אישור... וכן...זה בטוח... אם אתה לא צריך את זה...
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר שחזור מערכת יודע מה זה? אני מניח שכן. מאפיינים של המחשב שלי... שחזור מערכת... בוחר כונן רצוי... הגדרות... ומזיז את החץ הזה ל 0%... אישור... וכן...זה בטוח... אם אתה לא צריך את זה... בכונן מערכת אי אפשר לכוון על פחות מ 1% (200 מגה כעת), בכל מקרה זה היה רק על 3% וזה עשה הבדל של ג'יגה, עדיין 4 ג'יגה חסרים...
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים שחזור מערכת יודע מה זה? אני מניח שכן. מאפיינים של המחשב שלי... שחזור מערכת... בוחר כונן רצוי... הגדרות... ומזיז את החץ הזה ל 0%... אישור... אם כבר לבטל את זה אז יותר פשוט פשוט לבחור שם "TURN OFF SYSTEM RESTORE ON ALL DRIVE" (פחות לחיצות) ;D
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים תעשה מחיקת קבצים ישנים...: מאפיינים של כונן כלשהו... מנקה דיסק... זה חייב לפעול... מוחק בפעם אחת המון קבצים שאתה לא צריך!
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים גם סל המחזור לוקח מקום..הוא מוגדר על ברירת מחדל של 10% אז תוריד את זה קצת 10% זה המון לפי דעתי..לחיצה ימנית על סל מיחזור>מאפיינים
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים תוריד ccleanre .כדי לבדוק גם תוכנות אבטחה ותחזוקה כמו נורטון, תוכנות הצפנה וכל מיני כאלה.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים ^^^לא קל יותר לרוקן אותו? :-\לא אבל נראה לי שזה עדיין "שומר" את המקום הזהבדיסק הקשיח בשביל הסל מיחזור.. כמו הזיכרון וירטואלי ..תקנו אותי אם אני טועה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.