עבור לתוכן

נער בן 16.5

Featured Replies

פורסם

קיבלתי משכורת כפולה על אחת הפעמים שעבדתי (כנראה שהייתה להם בעיה כלשהי ברישום) וגם בזמנו הייתי בן 16 והייתי אמור לקבל 14.5 שקלים לשעה, אבל קיבלתי 16 לשעה (אבל זה פרוטקציות נטו).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לקרוע את התחת שלי רק בשביל לממש את החלום שלי (להשתין בתוך ההמבורגרים..) ולקבל 15 שקל לשעה..

חבר שלי (אל דאגה - הוא לא משתין שם..) עובד שם והוא אמר לי שלא כדאי לעבוד שם כי הם קורעים תתחת ביחס לתמורה..

פורסם

החיים לא קלים,איזה עבודה אתה רוצה? לשבת כול היום במישרד ולקבל 40 שקל לשעה? [בחלום שלך אולי].

זה או מקדונלס,או למלצר.

פורסם

שמע, לא יודע מי הטמבל שאמר לך את זה (אם הוא עובד בחדרה, אז הטמבל היחיד שאני מכיר הוא שי, יכול להיות שזה הוא?) בכל אופן, העבודה ממש ממש ממש לא קשה. בחדרה אין ממש לחץ. אני אישית חושב שזו עבודה הרב יותר קלה מכל דבר שיש בכח אדם. יש לך שתייה חופשי כל היום לידך בלי לשאול אף אחד, מזוג אויר, חברים שעובדים איתך במשמרת. לא צריך הרבה מעבר לזה בשביל להיות בטוח שזאת ממש לא עבודה קשה.

Anatoli.

פורסם

קודם כל.

אל תשאל אותנו, צא מהמחשב ולך לחפש עבודה. בחוץ, כן, איפה שיש שמיים.

אבל אני אהיה קצת מועילה.

אני ממליצה על חברות סקרים(מהאלו של הטעימות).

או משרדי יחסי ציבור.

רוצה ללכת על האופציה הקלה, אז מלצרות.

עריכה: שחכתי. אני ממליצה כמו כן על הדואר.

פורסם

קודם כל.

אל תשאל אותנו, צא מהמחשב ולך לחפש עבודה. בחוץ, כן, איפה שיש שמיים.

אבל אני אהיה קצת מועילה.

אני ממליצה על חברות סקרים(מהאלו של הטעימות).

או משרדי יחסי ציבור.

רוצה ללכת על האופציה הקלה, אז מלצרות.

:screwy:

כן ממש קל,לעמוד 6 שעות על הרגליים ולרוץ מקום למקום... אהא ממש קל. :-X

פורסם

עבודה חייבת להיות קלה???

הרבה פעמים סניפי בנקים שוכרים אנשים צעירים לכל מיני מטרות בסניף.

יש אפילו חברות אבטחה שנותנות לאבטח מקומות ספציפיים.

חוצמזה...

לך לקניון, כנס לחניות, אפשר חנויות מחשבים בהתחלה, באג למשל, שאל אותם אם הם צריכים מוכר.

אם לא אתה יכול להיות אורזן בסופר או לעזור בכל דרך שהיא בחנות שמחפשת עובדים, לא הכרחי שתיהיה של אוכל.

בהרבה מהמקומות יש מתנס"ים ודברים כאלו של ללמד מחשב לאנשים זקנים או לעזור לילדים מוגבלים...

לא חסר..

פורסם

לא לבכות, אם יש לי מכרה בת 15 שעובדת בשביל השטויות שלה, הוא עובדת בדוכן פלאפל. מכר אחר שלי, כשהיה בגיל הזה היה שוטף כלים לפרנסתו וגר בדירה שכורה עם חברים (היו זמנים לפני 10 שנים באמת היו עבודות...). לא רק חברה' בגיל שלך מתקשים למצוא עבודה, רבים גם אנשים מבוגרים שדוחים אותם בגלל גילם והם אפילו לא גמלאים עוד...

תנסה בתחנות של YELLOW, הם לוקחים בני נוער, כמו גם רשתות מזון מהיר, פיצריות, אפילו חנויות בגדים (אחלה מקום להכיר בנות גם...).

פורסם

לא לבכות, אם יש לי מכרה בת 15 שעובדת בשביל השטויות שלה, הוא עובדת בדוכן פלאפל. מכר אחר שלי, כשהיה בגיל הזה היה שוטף כלים לפרנסתו וגר בדירה שכורה עם חברים (היו זמנים לפני 10 שנים באמת היו עבודות...). לא רק חברה' בגיל שלך מתקשים למצוא עבודה, רבים גם אנשים מבוגרים שדוחים אותם בגלל גילם והם אפילו לא גמלאים עוד...

תנסה בתחנות של YELLOW, הם לוקחים בני נוער, כמו גם רשתות מזון מהיר, פיצריות, אפילו חנויות בגדים (אחלה מקום להכיר בנות גם...).

משהו פה לא מסתדר לי

פורסם

ניתוח לשינוי מין? ;D

פורסם

לא, זה רק אומר שאני צריכה לפנות ל"אלכוהוליסטים אנונימיים" בדחיפות... :-\

פורסם
  • מחבר

1) באג לא מוכנים לקבל מתחת 18 - שאלתי בגן שמואל.

2) בדקתי בחנויות בחדרה בקניון והם כרגע לא מחפשים עובדים.

3) אין YELLOW קרוב אלי.

4) האמת ללמד אנשים מחשבים שידעו אינטרט ברמה בסיסית לא חסר.. השאלה רק איפה..

5) מישהו מכיר מתנס"ים באיזור חדרה??

6) לא הבנתי את הקטע של הדואר..

7)"אני ממליצה על חברות סקרים(מהאלו של הטעימות).

או משרדי יחסי ציבור." -- חברות סקרים מקבלות רק מגיל 18+ כבר שאלתי אותם. ולמה שמשרד יח"צ יקבל בני 16??

פורסם

aldema רוצה לעבוד באחזקה?

25 שקל לשעה.

פורסם

מה הוא כבר יעשה שם, יוציא את הצבי לנוחיות?...

פורסם
  • מחבר

SINOM לא הבנתי למה אתה מתכוון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים