פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מישהו יודע איך או איפה אפשר להשיג עבודה לנער בן 16.5 בעל רישון לטרקטור (לא חייב להיות קשור..) ? ? ?כל מקום אפשרי ולא משנה איזה עבודה..תודה.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים תמצא מספר טלפון של חברה שעושה סקרים טלפוניים, הם תמיד מחפשים עובדים.אתה יכול גם ללכת לפיצריה שיש באיזור (גם מקדונלדס וכו').עוד אפשרות היא להירשם לחברת כוח-אדם ודרכם למצוא עבודות.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר אני גר באיזור חדרה(סתם לפרוטוקול..)איך אני יכול להשיג עבודה בחברת סקרים ? ? ?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אני מחדרה, ותאמין לי שמי שרוצה לעבוד פה, יכול בקלות למצוא עבודה. יש את מקדונלדס, שאני עובד שם (כבר לא ממש, אבל רשום בתור עובד) אבל כרגע הם לא מחפשים עובדים, יש יותר מדיי גם ככה. יש הרבה חברות כח אדם. אני אישית ממליץ לך על רעמה שיש להם המון עובדים והם תמיד מוכנים לקבל חדשים. אם תעבוד כמו שצריך, יביאו לך יותר עבודה (תחפש בדפי זהב כח אדם) אני עבדתי אצלם, ועבודה הייתה בלי הפסקה, כל כך הרבה שכבר נמאס לי לבוא לפעמים פעמיים ביום לעבודה (מה שכן, לפעמים הם קצת משחקים עם המשכורת ממה שאנשים אמרו לי. אז תרשום כל פעם כמה עבדת, ולפי זה תדע לדרוש מה מגיע לך. אני אישית קיבלתי משכורת גבוהה מדיי, אבל לא התלוננתי ). דבר אחרון, יש המון קייטרינג באיזור פה, וגם הרבה אנשים מהתיכונים פה באיזור עובדים בזה. דבר עם חברים שלך שעובדים בזה, תוך כמה שבועות מקסימום הם יוכלו לסדר גם לך עבודה. Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.