עבור לתוכן

איפה אפשר להשיג לוח אם גריבלדי?

Featured Replies

פורסם

עדכון:

לבסוף מצאתי בebay

http://search.ebay.com/d850gb_W0QQfclZ4QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQmaxrecordsreturnedZ300

לקחתי את המחשב לבדיקה, כי הוא לא נדלק.

המוכר אמר שהלוח אם מקולקל וגם הדיסק הקשיח (אבל יש לי דיסק קשיח אחר).

הבעיה היא שזה לוח אם גריבלדי (garibaldi) של אינטל וזה דגם ישן.

הוא אמר שזה יעלה לי 500 שקל כולל הרכבה, אך זו השקעה גדולה למחשב ישן.

ידוע לכם איפה אפשר לנסות למצוא לוח אם גריבלדי מקורי של אינטל משומש?

ניסיתי כבר לחפש בebay אבל לא היה שם לוח אם כזה.

המוכר אמר שאין אפשרות לשים לוח אם אחר כי הזכרונות מבוססים על הטכנולוגיה של הגריבלדי.

אז מה עושים?

תודה,

פורסם

אתה יכול לפרט קצת יותר על המחשב, בעיקר על הדגמים - איזה מעבד, אזה לוח ואיזה זיכרון?

אם באמת מדובר בלוח עם זיכרונות ישנים (SDRAM או RDRAM), אז לדעתי לא שווה להשקיע במחשב זה. במצב כזה אולי כדאי לשקול קניית מחשב חדש.

אם אתה לחוץ בכסף, אולי כדאי לך להשקיע באיזה סמפרון 2600 או 2800 (עם תמיכה ב 64 ביט כמובן) לסוקט 754, זיכרון DDR בנפח 512MB ולוח אם "פשוט". עם החלקים הכי זולים יוצא בערך 1000 ש"ח עד 1200 ש"ח, תלוי בחנות.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט קצת יותר על המחשב, בעיקר על הדגמים - איזה מעבד, אזה לוח ואיזה זיכרון?

אם באמת מדובר בלוח עם זיכרונות ישנים (SDRAM או RDRAM), אז לדעתי לא שווה להשקיע במחשב זה. במצב כזה אולי כדאי לשקול קניית מחשב חדש.

אם אתה לחוץ בכסף, אולי כדאי לך להשקיע באיזה סמפרון 2600 או 2800 (עם תמיכה ב 64 ביט כמובן) לסוקט 754, זיכרון DDR בנפח 512MB ולוח אם "פשוט". עם החלקים הכי זולים יוצא בערך 1000 ש"ח עד 1200 ש"ח, תלוי בחנות.

תודה על התגובה.

יש לי כבר מחשב חדש, זה הישן שלי. מדובר על פנטיום 4 1400 מגהרץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים