עבור לתוכן

שאלה בקשר למארז שלי

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי המארז HEC Compucase CI-6A21 שנקנה מ-ksp לפני כחודשיים.

בזמן האחרון התחלתי לבדוק את המארז, ושמתי לב, שדברים שכתובים באתר של החברה שמייצרת את המארז (ניתן אליו קישור מהאתר של ksp) לא נמצאים אצלי במארז.

לדוגמא האפשרות לנעילת הדלת של המארז לא קיימת אצלי.

ויש לי גם שתי שאלות:

1. באתר שלהם הם כותבים שיש למארז תעלת איוורור, מה זה אומר?

2. איפה ניתן להוסיף למארז מאווררים?

האם זה הגיוני ש-ksp נתנו לי דלת "חסרה"?

פורסם

תעלת אוורור זה חתיכת פלסטיק בצורת צינור (כמו של הביוב של הבית אבל בקטן) שנמצא על הפאנל השמאלי של המארז (מבפנים כמובן)

וכביכול עוזר למאוורר של המעבד (או למאוורר נוסף שנמצא שם) לשאוב אוויר ישירות למעבד

איפה ניתן להוסיף מאווררים? תגיד קודם איפה יש לך

פורסם
  • מחבר

אז ככה, אין לי את תעלת האיוורור הזאת וכרגע יש לי שני מאווררי 120 ממ, שהגיעו עם המארז מקדימה ומאחורה.

עבדו עלי? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

l_10026-5.5.jpg

ככה אמורה להראות תעלת האיוורור של המארז שלי, אבל אין לי אותה :/

פורסם

צור קשר עם החנות ותשאל אותם

פורסם

יש לי דבר אחד להגיד לך תוך כדי כך שאני צוחק ותסלח לי אני מכיר קצת את החברה בKSP והם אוספים אליהם את כל הדברים שהם חושבים שאנשים שלא מבינים לא יצטרכו אותי הם פשוט מכירים כי קניתי אצליהם כבר 4 מחשבים בתוך 4 שנים מנסיון איתם אני לא יגיד איזה סניף הם אוספים אליהם מדבקיות יפות שאמורות להגיע לך או למשל כבלים של SATA או IDE חיבורי S VIDEO וכולי וכולי כאלה תחמנים חחחחחחחחחחחחחחחחח ותגיד לי על איזה סניף מדובר ???

פורסם
  • מחבר

יש לי דבר אחד להגיד לך תוך כדי כך שאני צוחק ותסלח לי אני מכיר קצת את החברה בKSP והם אוספים אליהם את כל הדברים שהם חושבים שאנשים שלא מבינים לא יצטרכו אותי הם פשוט מכירים כי קניתי אצליהם כבר 4 מחשבים בתוך 4 שנים מנסיון איתם אני לא יגיד איזה סניף הם אוספים אליהם מדבקיות יפות שאמורות להגיע לך או למשל כבלים של SATA או IDE חיבורי S VIDEO וכולי וכולי כאלה תחמנים חחחחחחחחחחחחחחחחח ותגיד לי על איזה סניף מדובר ???

מדובר על סניף חיפה.

פורסם

באמת מוזר.תתקשר ותשאל.

לזה שמעליי,אסור להעביר ביקורת על חנויות אלא להשוואת מחירים.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי אליהם ולא ענו, חיכיתי איזה 10-15 דקות ונשבר לי.

אני אשלח להם פקס בתקווה שיתייחסו אלי :/

פורסם

הספק שקניתה עם המארז הוא באמת HEC 400W?

פורסם
  • מחבר

הספק שקניתה עם המארז הוא באמת HEC 400W?

בלאט, יש דרך לבדוק את זה מבלי לפתוח את המחשב?

פורסם

לא

פורסם

תסתכל מה רשום על המדבקה של הספק כוח

פורסם

מדובר על סניף קריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים