פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים הנה תמונה של המחשב שלי כפי שאתם שמים לב יש עומס בכבלים ורציתי שתתנו לי עצוב כיצד לסדר בצורה טובה את הכבלים ושיעבור איוורר טוב כי הם ממש חוסמים את האיוורר תודה מראש!!
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים בלאגן!!!!!lolקנה אזיקונים, ותתחיל להצמיד הכל לצדדים, את בide תטפל אחרון...
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים תתחיל בעיגול כבלים בעזרת נייר דבק מיוחד (איזה שם מעצבן בחיים שלי לא אזכור ) ואחרי שתעשה את עיגול החוטים תוכל לראות לאיזה מקומות תוכל להכניס את הכבלים בלי שיפריעו יותר מידי. בשביל זה אתה צריך לקנות אזיקונים שעולים 15 ל 100 אזיקונים. נ.ב משהו שלא קשור לנושא, ראיתי שיש לך SMART CARD? מה הוא עושה בכלל? (אני רק יודע שיש לך אותו)
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים אם הוא ידביק את הIDE לא חתוכים אלא סתם מקופלים זה לא גם יעגל\יצמצם אותם במקצת ?
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר תתחיל בעיגול כבלים בעזרת נייר דבק מיוחד (איזה שם מעצבן בחיים שלי לא אזכור ) ואחרי שתעשה את עיגול החוטים תוכל לראות לאיזה מקומות תוכל להכניס את הכבלים בלי שיפריעו יותר מידי. בשביל זה אתה צריך לקנות אזיקונים שעולים 15 ל 100 אזיקונים. נ.ב משהו שלא קשור לנושא, ראיתי שיש לך SMART CARD? מה הוא עושה בכלל? (אני רק יודע שיש לך אותו) ועוד משהו על איזה כבלים אתה מדבר על ה-IDE או על האחרים?
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים עצה:תנסה לדחוף כמה שיותר חוטי חשמל לתוך סלוטים רקים בכלובים, יחסוך לך זמן בשביל האזיקונים והם יעשו בדיוק את אותה העבודה
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים בלאגן!!!!!lolקנה אזיקונים, ותתחיל להצמיד הכל לצדדים, את בide תטפל אחרון...מה זתומרת?
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים מחבר זה לא Smart Card,זה כרטיס USB שבא עם הלוחות של אסוס.הא לזה התכוונתכן אתה צודקזה כרטיס של שתי יציאות USB שבא עם הלוח אם
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים תתחיל בעיגול כבלים בעזרת נייר דבק מיוחד (איזה שם מעצבן בחיים שלי לא אזכור ) איזולירבנד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.