עבור לתוכן

רשמים ראשונים מחנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה

Featured Replies

פורסם

למי שלא שמע, Nixi היא חנות אלקטרוניקה מחשבים וקולנוע ביתי חדשה, שנפתחה בהשקעה ענקית של כמליון וחצי שקל (או דולר?)

אתמול הייתי החנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה, ואלו הרמשים הראשונים שלי ממנה:

א' כל, החנות נראת מדהים, העיצוב הכי טוב שראיתי בחיי... יש שילוב של מראות וזכוכית, וכל החנות נבנתה כמין ספרה מדהימה.

החנות מושקעת ביותר וניכרת התחשבות רבה בעיצוב החיצוני.

ב) כאשר מגיעים לחנות הדלתות נפתחות לבדם (נפתחות פנימה לא לצדדים :)) ומרגישים כמו מלכים. ברגע שנכנסים ניגש עובד שלבוש בחליפה ועליה תג עם שם העובד ודגלים של מדינות (אמריקה= מדבר אנגלית, ישראל= מדבר עברית).. ההרגשה יוצאת מן הכלל כאשר היחס אלינו היינו לקוחות עסקיים לכל דבר.

ג) הצורה בה מסודרת החנות היא מעניינת מאד, ולא הולכת כמו כל חנות. הארכיטקטורה של המקום מדהימה (כמו שציינתי קודם). יש פלזמה או LCD בכל פינה במקום.

יש עמדות מיוחדות לכל אוהבי המאק, או הPSP וכו'.

ד)צמוד לחנות נמצא בית הקפה של הNixi, שמשתלב מצויין ליד החנות, אני אנסה לתאר לכם את הצורה, החנות היא מעיין כדור, כאשר צד אחד של הכדור הוא מראות והצד השני הוא זכוכית... הבית קפה נמצא מאוחרי הזכוכית, וגם שם ניתן להתרשם בקלות מהחנות ומבית הקפה. כאשר יושבים בבוט' (לא יודע איך קוראים לזה בעברית)

יש מסביב LCD's שמקרינים סרט כלשהוא על המקום ובנוסף על חוצץ הזכוכית בין החנת לבית הקפה ישנן פלזמות (כ-5 פלזמות).

אהההה כן והקפה שם מצויין ומומלץ.

ה)קניתי שם את ה logitech G7 החדש שלי D: וזה אולי הדבר המאכזב היחיד שהעכבר עלה לי 640 ש"ח והם מוכנים לעשות את זה רק בשני תשלומים, והם לא ממש גמישים בנושא התשלומים.. אבל לא נורא אני סולח :)

נזכרתי שיש עוד אטרקציה נוספת והיא הפלזמה LG הענקית (80" אם אני לא טועה) שמצופת זהב כך גם המערכת קולנוע ביתי כולה מצופת זהב.

לסיכום:

לכל אוהבי העיצוב זה מקום מדהים שחובה לראות. ולכל אוהבי המחשוב זהו גן עדן למחשוב חדיש ביותר (למרות שאני חייב להודות שאם אתם מחפשים מגוון ענק לכו לשקם אלקטריק כי הם מתעסקים בטוב ביותר!)

מומלץ מאד... תהנו..

פורסם

רק לפי האתר והתמונות אפשר להבין על מה אתה מדבר

http://www.nixistores.com/

פורסם
קניתי שם את ה logitech G7 החדש שלי D: וזה אולי הדבר המאכזב היחיד שהעכבר עלה לי 640 ש"ח והם מוכנים לעשות את זה רק בשני תשלומים, והם לא ממש גמישים בנושא התשלומים..

:o :o

[attachment deleted by admin]

פורסם

G7 ב 640 ש"ח???

המחיר שלו בחנויות אחרות הוא כ 500 שקלים בלבד...

פורסם

תודה על המידע

נקפוץ לבקר מתי שהוא

פורסם

כן במחיר הזה אני מוכן ללכות לחנות בלי דלתות...

פורסם

ה-G7 יקר נכון.....670 שקל זה מטורף !

נילך בגלל העיצוב וההשקעה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהם זולים... אבל אל תשכחו שG7 ב500 שקל זה כי מזמינים מהאינטרנט ובחנות רגילה זה מתחיל מ-600.......

פורסם

פנדס היא חנות רגילה והמחיר שלהם הוא 460

נעה היא חנות רגילה והמחיר שלהם הוא 490

NIXI נשמעים תחרותיים מאוד. ::)

פורסם

לידיעתך, בחנות רגילה (שאת שמה אני מנוע מלהזכיר) מחירו של ה G7 הינו 490 ש"ח בלבד.

לשלם כ 150 שקלים (שהם קצת יותר מ 30%) יותר זה אפילו מאוד יקר...

אותי כצרכן לא מעניינים טריקים שיווקיים (כגון דלתות אוטומטיות ;) ) אותי מעניינים דברים אחרים והם:

1. מחיר.

2. שירות.

זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים