עבור לתוכן

מריחת משחה תרמית על כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך מסויים שהמשחה תרמית שלו לא מכסה את כולו וכבר יבשה

הייתי מעוניין למרוח משחה חדשה, השאלה איך עושים זאת?

איך מורידים את המשחה הקודמת? ואיך מורחים חדשה? ומה הכמות?

אשמח להסבר מפורט

פורסם

יש לזה מדריך באתר

פורסם

את המשחה הקודמת מורידים עם אלכוהול מינימום 70%... חדשה צריכים למרוח שכבה דקה ואחידה...

אם לא הסברתי את עצמי נכון יש מדריך ממש טוב באתר..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל המדריך לא ברור..

איך אני מוריד את זה עם אלכוהל? זה יהרוס את הליבה.. מה עושים כל שלב ושלב?

המדריך לא מובן ולא מסביר איך אני מוריד וכו'..

פורסם

TheRedEye תרגע!!!

גם אני מרחתי לראשונה משחה תרמית בעצמי, וגם אני הייתי לחוץ ומבלובל עד שסיננתי את מה שהאנשים הטיפשים אומרים.

כל עוד אתה בן אדם עם יכולת סבירה לעקוב אחר הוראות ויכלות סבירה לבצע פעולות פשוטות אתה תהיה בסדר.

הנה מה שעושים:

א. מפרידים את המעבד מהלוח

ב. מנקים את ליבת המעבד עם אלכוהול - שלא פוגם בליבה - משמע כל אלכוהול רגיל. שים לב לא לנגב בכוח עם צמר גפן כדי שלא יהיו חתיכות ממנו על הליבה.

ג. מנקים את ההיט סינק - בעזרת מברגים, מים, אלכוהול ונייר. תזהר לא לשרוט את ההיט סינק.

ד. שמים קצת משחה - בערך חצי אורז בפינה ובעזרת מברג, סכין יפנית כל מה שעולה ליד מפזרים את המשחה.

ה. שמים משחה על ההיט סינק - צעד ששמעתי שאם יש לך ARCTIC SILVER 5 או כל משחה טובה אחרת הוא מיותר.

ו. מחזירים הכל למקום.

סיכוי לדפיקת המעבד - גובל באפס. סיכוי לדפיקת המחשב - גובל באפס. סיכוי להפסיק לזיין לי את השכל - גובל במאה אחוז.

פורסם

עם צמר גפן, אתה שם עליו כמות נכבדה אך לא מוגזמת של אלכוהול 70% ועובר על הליבה ככה שהיא תיהיה חלקה ונקיה...

לא צריך לנגב את זה אחרי זה כי אלכוהול מתאדה לבד...

בקשר למשחה הטרמית שים טיפה בגודל של ראש של גפרור אפילו קצת יותר, ראש וחצי במרכז המעבד (מעל הליבה) ומרח אותה העזרת חתיכת פלסטיק (ישראכארט טלכארד רישיון וכל אלה) כך שתיתה שכבה דקה ואחידה על הליבה...

ryan_b הוא דיבר על כרטיס מסך, קצת ריכוז אחי, קצת ריכוז ;)

פורסם

מצטער על ההקפצה..

פורסם
  • מחבר

תודה, אני נגש לשייף אותו לולשים את המשחה - אם יש ווקאום זה טוב או רע?

פורסם

וואקום ?! וואקום במה ?!

פורסם
  • מחבר

בין הליבה של הכרטיס לבין הגוף קירור

פורסם

אין דבר כזה ואקום בין הליבה ומשחה, בטח היא כבר היתייבשה לך כליל, תפריד בזהירות, אל תדאג החברה' פה יודעים מה הם מסבירים לך

פשוט תפריד בזהירות

פורסם

יכול להיות זה דבק טרמי, תשחק אם זה מצב לצד סתנועות סיבוביות זה יצא לך רק בעדינות שלא תתלוש את הצ'יפ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים