עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת לייזר

Featured Replies

פורסם

אני הייתי הולך על הזירוקס, אבל מה שלא תקנה - אל תקנה HP, המדפסות שלהם דווקא בסדר אבל אם במקרה אתה צריך שירות אתה לבד.

פורסם
  • מחבר

יש שמועות מהמשתמשים שהזירוקס מדפיסה דפים קצת מקומטים וגם אין לה כיסוי לדפים וכתוצאה מכך הם מעלים אבק ומחדירים אותו לחלקים המכניים של המדפסת.

פורסם

יש שמועות מהמשתמשים שהזירוקס מדפיסה דפים קצת מקומטים וגם אין לה כיסוי לדפים וכתוצאה מכך הם מעלים אבק ומחדירים אותו לחלקים המכניים של המדפסת.

אני משתמש בזירוקס לייזר (הדגם המשולב של המדפסת שבקישור) כבר שנתיים ואין לי טענות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

PE 16 מאד לא טובה ולא מומלצת כלל להיזהר

בעיות מכניות רבות

בעיות צילום דפים בהירים

בעיית שרות קשה של היבואן באיזור הצפון

פורסם

PE 16 מאד לא טובה ולא מומלצת כלל להיזהר

בעיות מכניות רבות

בעיות צילום דפים בהירים

בעיית שרות קשה של היבואן באיזור הצפון

על מה אתה מדבר?!?!?

לכל כך הרבה אנשים יש את המדפסת הזו... וממש אבל ממש רובם מתים עליה! עושה את העבודה מעולה..

אם יש לך משהו נגד המדפסת הזו אתה חייב לפרט כיוון שזאת אולי פעם ראשונה שאני שומע משהו לא טוב עליה...

אגב אני חייב לציין שהמדפסת הזו די ישנה אבל עד היום היא הכי פופולארית! והמלאי שלה בהרבה חנויות (אילו שבזאפ למשל...) נגמר המלאי ומציעות לך מדפסת דומה של סמסונג...

לפותח הת'רד, יש את הזירוקס 3117 שאתה הצעת לקנות אך דע לך שהיא באה עם טיונר חלקי בלבד -3000 הדפסות בכיסוי דף של חמש אחוז.

ואילו הדגם שאחריה 3121/2 הוא דגם דומה לחלוטין (עולה איזה מאתיים שקל יותר... על תתפוס אותי על המילה..) אך מגיע עם טיונר מלא של שלוש אלף הדפסות בכיסוי דף של חמש אחוז גם כן. אני בעד השקעה קטנה לטווח ארוך יותר... וחסכוני יותר.

פורסם

המדפסת בת שנתיים מדפיסה כ 1000 דפים בחודש

ניקנתה באופיסדיפו כחודש לאחר הקנייה לא לקחה דפים מחריץ ההזנה הידני לאחר חודש נוסף לא תמיד הסכימה לקחת דפים מהמגש

התקשרתי לאופיס דיפו בחיפה ואמרו לי להביאו אותה למעבדה בתל אביבב אחרי שהתרגזתי הם הסכימו להעביר אותה דרכם למעבדה

ליפני כחצי שנה שוב בעיות בלקיחת דפים ואבק רב שנכנס מתחת לזכוכית עלה לי 700 ש"ח תיקון לפני מע"מ

מאז שהיא אצלי היא לא מסוגלת לצלם דפים ממדפסת סיכות שיש להם פסי רוחב בהירים כמו שהיה פעם אבל יש עדיין כברות רבות מדפיבות על דפים כאלו

שכן שלי לא שמע בקולי וקנה למשרד שלו זירוקס דגם חדש דומה לPE16 ויש לו את אותה הבעייה אמרו לא שזה תודות למנגנון הצילום המיוחד שמבהיר את הצילום אם יש בדף משהוא כהה והציאו לו לסרוק את המסמך ואז להדפיס !!!!!!!

אההה והסורק איטי בצורה מרגיזה

אני ממש לא ממליץ על PE16 ואישית לא אקנה מוצר של זירוקס בעתיד

ארנון מצר 0508541256

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים