עבור לתוכן

שני מחשבים קיימים. אנא עזרו לי לבנות מחשב חזק וחלש.

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים בבית. אחד שלי ואחד של אימי. אימי צריכה מחשב חלש ביותר. ווינדוס ואופיס ולא יותר מזה. אני כמובן מעוניין בכל החלקים החזקים יותר של המחשב ובנוסף הוא כן יהיה מחובר לאינטרנט.

אני מצרף לכם את המפרטים של שני המחשבים כפי שהם בנויים כעת.

אני יודע להרכיב כמעט הכל במחשבים, אבל מעדיף לא להתעסק עם לוח האם והמעבד. לכן, אמרו לי לאיזה מחשב יש מעבד ולוח אם חזקים יותר, ואליו אעביר את החלקים החזקים (כ.מסך, זכרונות וכו').

[attachment deleted by admin]

פורסם

התמונה לא פועלת....

פורסם
  • מחבר

המפרט הראשון שייך למחשב אחד

פורסם
  • מחבר

המשך

(העלאת הקבצים ממש משתבשת לי)

פורסם
  • מחבר

ושלושת הבאים הם של המחשב השני

פורסם

אתה לא חושב שלהעתיק את הנתונים מה EVERSENT יהיה הרבה יותר פשוט גם לך וגם לנו..

תעתיק זה בצורה מאוד מבולגנת ככה..

פורסם

המפרט הראשון שייך למחשב של אימי

זה יותר חזק אם הבנתי את שאלתך

פורסם
  • מחבר

אתה לא חושב שלהעתיק את הנתונים מה EVERSENT יהיה הרבה יותר פשוט גם לך וגם לנו..

תעתיק זה בצורה מאוד מבולגנת ככה..

א. אני לא יודע איזה פרטים חשובים ואיזה לא ולא יודע מה לרשום לכם. פה יש את כל הנתונים הכי בסיסיים שאתם צריכים ואין סיכוי ששכחתי משהו.

ב. שלושת הראשונים הם של החשב אחד (ווינדוס בעברית והכל מימין לשמאל) ושלושת האחרונים (שנמצאים באותה הודעה) הם של המחשב השני (ווינדוס באנגלית והכל משמאל לימין).

ואני ממש מצטער על הבלאגן (כמו שכבר אמרתי הסתבכו לי העלאות הקבצים) ואני ממש אודה לכם אם תעזרו לי.

פורסם
  • מחבר

זה יותר חזק אם הבנתי את שאלתך

אני לא יודע מה יותר חזק עכשיו. אני רוצה שהמטרה הסופית תהיה, שלי בחדר יהיה מחשב חזק יותר, ולה חלש. אתם תגידו לי מה לקחת ומה להוסיף למה.

פורסם

מהדברים שראיתי 2 המחשבים יחסית חלשים להיום

אבל לא נתתה מיפרט נורמלי שנוכל לדעת למשל סוג זיכרונות ותחלוקה שלהם ודברים דומים

בכל מיקרה אני לא מציע לך לשחק במחשבים האלה-אחד שלא מבין יכול בטעות לידפוק את שניהם

וחוץ מיזה בדרך כלל לקחת שתי מחשבים ולאפוך אותם ל1 חזק או דברים בסיגנון לא פועלים במציאות

2 מחשבים חלשים אף פעם לא מיתחברים למחשב חזק

ולעשות מ2 מחשבים חלשים אחד חזק ואחד חלש זה לא דבר שקים בעולם האמיתי פשוט לא פועל

פורסם
  • מחבר

מהדברים שראיתי 2 המחשבים יחסית חלשים להיום

אבל לא נתתה מיפרט נורמלי שנוכל לדעת למשל סוג זיכרונות ותחלוקה שלהם ודברים דומים

בכל מיקרה אני לא מציע לך לשחק במחשבים האלה-אחד שלא מבין יכול בטעות לידפוק את שניהם

וחוץ מיזה בדרך כלל לקחת שתי מחשבים ולאפוך אותם ל1 חזק או דברים בסיגנון לא פועלים במציאות

2 מחשבים חלשים אף פעם לא מיתחברים למחשב חזק

ולעשות מ2 מחשבים חלשים אחד חזק ואחד חלש זה לא דבר שקים בעולם האמיתי פשוט לא פועל

ואלי רק דברים בסיסיים כמו להגיד לי איזה כרטיס מסך נחשב לטוב יותר, איזה מעבד טוב יותר, וכו'. אני יודע להתקי זכרונות, כ.מסך, רשת וכו'. רק לא לשחק עם מעבדים.

אתם תגידו לי איפה יש לוח אם ומעבד טובים יותר, אליהם אני אחבר את כרטיס המסך הטוב יותר (שגם פה אתם תגידו לי מה יותר טוב), את כרטיס הרשת האלחוטי (בשביל האינטרנט), יותר זכרונות, ואת ההארד דיסק הגדול יותר.

ושוב תודה לכם.

פורסם

תיראה תן תמיפרט באופן ברור לדוגמה

AMD 3000+ S939

Msi Neo 4 Nforce 4-f

PQI 512X2 Cas2 2-3-3-6 400Mhz

PowerColor X800XL VIVO Dual DVI

WesternDigital 160Gb S-ATA 8Mb Cache

Antec 350SL

RaidMax Cobra Black

NEC 3520A DVD Burner

(גנבתי מאחד בפורום ;D)

וככה נוכל לעזור לך הרבה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים