פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים תריץ את הפקודה firefox.exe -profilemanager ב start > runותבחר את הפרופיל הקודם שלך
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר ניסיתי את זה וכתוב לי שהפרופיל נמצא בשימוש ועשיתי ריסטרט וגם לא עזר!בבקשה זה חשוב כי כל הסיסמאות והמועדפים שלי שם!
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים תצא מפיירפוקס, תוודא שאין תהליך שלו רץ בtask manager , תמחק את הקובץ "parent.lock" בספרייה של הפרופילותנסה שוב פעם
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר אחי תקשיבעשיתי כבר חדש וגם מצאתי את כל המועדפים שלי(בתוך התיקיה Bookmarks)עכשיו אני רק צריך לדעת איך להעביר את האתרים לסימניותתגיד לי בבקשהתודה.
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים זה לא תיקייה זה קובץ, bookmarks.htmlפשוט תעתיק אותו לספרייה של הפרופיל החדש על גבי הקובץ שקיים שםחבל אבל, ניסית את מה שאמרתי? זה 99% יפתור לך את הבעייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.