פורסם 2006 בינואר 1719 שנים שלום לכולם אני יחסית חדש בכל התחום אני עכשיו חוקר במצלמה שלי את המצבים הידני ולא כל כך מסתדר לי אבל בסדר בנתיים הנה התמונה מה אפשר לשפר בה? ובמצלמה שלי יש לי בצד כזה לפעמים שאני לוחץ חצי לחליצה במצלמה זה עושה לי af כזה בצד וזה עושה לי גם יד עם סימן קיראה אין לי מושג מה זה יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? יש לי מצלמה פוג'י s5500 תודה
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים קודם את כל את התמונה עצמה מצלמים דברים יפים ונדירים לא USB ונייר בתוך כוס קשה להגיד אם יש משהו לשפר כי כמעט ואין כלום בתמונה תצלם נוףאו משהו ואז נגיד לך
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר קודם את כל את התמונה עצמה מצלמים דברים יפים ונדירים לא USB ונייר בתוך כוס קשה להגיד אם יש משהו לשפר כי כמעט ואין כלום בתמונה תצלם נוףאו משהו ואז נגיד לךסבבה תודהומה בנוגע למה שאמרתי עם הסימן קריאה וה af שמופיעה לי בצד בצבע אדום
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אין לי מושג לא מכיר את המצלמה אם לא מכירים או יודעים, לא עונים אתה אותר שיש לך כפתור כזה AF? זה פוקוס ידני...
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר אם לא מכירים או יודעים, לא עונים אתה אותר שיש לך כפתור כזה AF? זה פוקוס ידני... זאת אומרת שאם זה מופיעה לי זה אומר שהתמונה לא בפוקוס.. ואני צריך לעשות פוקוס ידני? ואם כן יש לי כפתור שאני מסובב אותו ואז בוחר כמה מצבים יש כמה מצבים במה לבחור כדי שיהיה את הפוקוס הכי טוב?
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים זה מודיע כאשר משתמשים במהירויות תריס נמוכות, מזהיר כי התמונה עלולה לצאת מטושטשת במידה ולא מייצבים את המצלמה על משהו. תעשו טובה ואל תגיבו אם אתם לא יודעים !
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר זה מודיע כאשר משתמשים במהירויות תריס נמוכות, מזהיר כי התמונה עלולה לצאת מטושטשת במידה ולא מייצבים את המצלמה על משהו. תעשו טובה ואל תגיבו אם אתם לא יודעים ! הבנתי.. ושאני מעלה את מהירות התריס התמונה יוצאת לי חשוכה מאוד..אם אני לא משתמש עם פלאש ואני לא רוצה להשתמש עם פלאש.. מה הפתרון שיש? אם יש וגם מופיעה לי יד עצור כזה עם סימן שאלה זה רק לפעמים לא יודע זה נעלם לפעמים בטח אני עושה משהו לא טוב
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אין מה לעשות עם זה... רק אם אתה יכול...להוסיף תאורה...זה יפתור לך את הבעיה באופן חלקי... סליחה על ההטעיה הקודמת...
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר תודה רבה עזרתם לי מאודאם יהיה לי עוד שאלות אני ישאל פה תודה רבה באמת!
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אם מופיעה לך יד בתנועת עצור עם עיגול אדום לידה זה אומר דבר אחד - שהאוטו-פוקוס לא הצליח להתפקס, תעשה שוב חצי לחיצה עד שזה יצליח, תנסה לכוון אותה על משהו אחר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.