עבור לתוכן

תוכנה להדבקת פרצופים עם מצלמת רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט

והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף

בקיצור ממש מגניב!

רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????

פורסם

גם אני ראיתי את זה ואהבתי, זה רק למצלמות לוגי'טק.

תקנה מצלמה ):

פורסם
  • מחבר

דווקא לא נראה לי הצורך המצלמה ייעודית!

בטוח אנשים פה מכירים תוכנות דומות!

פורסם

תריך חיפוש בגוגל,אני בטוח שמתוך ה 7 מיליארד דפים שזה ימצא יהיה לך את הפיתרון שם.

פורסם

יש לך רעיון מה בדיוק לחפש?

"תוכנה שעושה שפם במצלמת הרשת?"

:lol:

פורסם
  • מחבר

תריך חיפוש בגוגל,אני בטוח שמתוך ה 7 מיליארד דפים שזה ימצא יהיה לך את הפיתרון שם.

היש לך ספק ששאלתי לפני שחיפשתי?

פורסם

יש לך רעיון מה בדיוק לחפש?

"תוכנה שעושה שפם במצלמת הרשת?"

:lol:

חחחחחחחחחחחחחח

זהו...ברגע זה הקאתי את הצוהוריים שלי מרוב צחוק!!!!!

פורסם
  • מחבר

webcam mostach with mishkafaim and zakan

עכשיו ברצינות!אין צדיק אחד שמכיר איזה תוכנה שעושה את זה?

פורסם

WEBCAM FACE ADD FUNY

זה מצא לי בגוגל דברים נחמדים מאוד :lol:

פורסם
  • מחבר

יופי של אתרי סקס!

זה לא מה שחיפשתי

פורסם

WEBCAM FACE ADD FUNY

זה מצא לי בגוגל דברים נחמדים מאוד :lol:

סביר להניח שזה בגלל שככה לא כותבים FUNNY :-X

פורסם

יש לי את מצלמת הרשת המדוברת Quickcam Orbit MP - מעולה פשוט. לא משתמש כ"כ בגימיקים של השפם/רתיעה/כתר/פרצוף-קוף-חתול-מכונית אבל לעומת זאת אני מאוד מאוד נהנה מהרגישות הגבוהה לאור (איכות מצויינת בחושך), ומהזווית הרחבה. אה וכמובן מהראש המוטורי שאפשר להזיז מהממשק.

Anyway, יש לדעתי שלוש תוכנות עיקריות שמשחקות עם הווידאו של מצלמות רשת/שידור אחר:

1. CamTrack

2. SoftCam

3. Camtasia

אפשר, עם קצת מאמץ ודימיון, ליצור animated gif שקוף שיעשה משהו דומה למה שהמצלמה שלי עושה, רק שהוא כמובן לא יעקוב אחרי הפרצוף שלך. תצטרך להיות די סטטי ורק להזיז את הפה נניח. אולי אם אתה מאוד מאוד מוכשר תוכל גם להזיז ידנית את השקף מעל הצילום החי שלך.

טכנולוגייה אחרת שגם קשורה לנושא ואולי מגניבה אפילו יותר היא ה-CrazyTalk. שווה לבדוק יותר לעומק.

עבדתי עם #2 ו-#3 והן מאוד מאוד טובות/כיפיות. עם #3 אני גם מכין סרטוני הדרכה קצרים לשימושים שונים במחשב במקום לחזור כמו תוכי אלף פעם איך צורבים דיסק אוסף מוסיקה בנרו נניח... בפעם הראשונה והיחידה שאני יושב ליד מישהו ומסביר לו משהו - אני מחבר מיקרופון ועושה מזה סרטון. אם יש לו שאלות - שואל באותה פעם וחוזר על החומר בזמנו החופשי. ;D

מקווה שעזרתי,

כושי רעב שהולך עכשיו למקרר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים