עבור לתוכן

כמה צעדים אל מחשב קר יותר...

Featured Replies

פורסם

זה עושה חור.

אני יודע את זה,משום שניסתי.(לכל המוגבלים: יעני לא הפלתי טיפה על היד,אבל קיררתי את המחשב בהמצאות חנקן)

ומי שלא מאמין שזה עושה חור,פשוט שינסה,יכניס את היד או יפיל על עצמו טיפה,ויראה מה קורה באותו רגע.

חאלס לחשוב שכל אחד מנפח פה סתם דברים.

לא,זה לא עושה כוויה,זה עושה הרבה יותר מכוויה,כוויה מקבלים בקרח ייבש,זה מינוס -90 ככה -100 , ולפעמים פחות.

פה מדובר על כפול,ולואו דווקא באליום נוזלי(-273) זה עושה חור,גם ב-196 , בחנקן נוזלי.

• תגובות 59
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם שופכים חנקן נוזלי על האצבעות ומזיזים אותן הן ייפלו/ייתנפצו.

פורסם

זה עושה חור.

אני יודע את זה,משום שניסתי.(לכל המוגבלים: יעני לא הפלתי טיפה על היד,אבל קיררתי את המחשב בהמצאות חנקן)

ומי שלא מאמין שזה עושה חור,פשוט שינסה,יכניס את היד או יפיל על עצמו טיפה,ויראה מה קורה באותו רגע.

חאלס לחשוב שכל אחד מנפח פה סתם דברים.

לא,זה לא עושה כוויה,זה עושה הרבה יותר מכוויה,כוויה מקבלים בקרח ייבש,זה מינוס -90 ככה -100 , ולפעמים פחות.

פה מדובר על כפול,ולואו דווקא באליום נוזלי(-273) זה עושה חור,גם ב-196 , בחנקן נוזלי.

אתה מגזים... חנקן נוזלי עושה כוויה, לא יותר לא פחות.

לפני כמה שנים התנפחה לי מעין פלולה על אחת האצבעות ברגליים והאורטופד "שרף" אותה עם חנקן נוזלי... זה בהחלט לא נעים, אבל חור זה לא עשה... לקח לחתיכת העור שבועיים לנשור (כתוצאה מהנמק...)

פורסם

לא חמודי,אני לא מגזים,אני לא ממציא דברים,אני לא חי בסרטים,אני יודע את זה מניסון.

אל תשווה את מה שעשו לך,ואני יודע בידיוק מה עשו לך,מורידים את זה בד''כ גם עם כל הפלולות,וזה הכי כואב שיש,כי בד''כ זה יוצא בלחץ שזה כבר נכנס לתוך העור,כמו מזרק אפשר להגיד פחות-או יותר,בכמות מאוד מאוד קטנה.

אל תשווה כאלה דברים,זה לא אותו דבר.

אם יפול על היד טיפה,לא תיהיה שום כוויה,זה עוקף את הכוויה בהרבה יותר,בקרח יבש זה עושה כוויה,זה מינוס 100 גג,אז תחשוב מה יהיה במינוס 200.(קרוב מאוד)

נניח תעשה אצבע לחנקן לשניה,ואתה תתן מכה,זה פשוט יתנפץ , ישבר במקום,לא שיהיה איזשהי כוויה או משהו .

כוויה לא מקבלים מחנקן נוזלי,תבין.

פורסם

אני לא מדבר על לדחוף אצבע לתוך תרמוס עם חנקן נוזלי, כי אז האצבע כולה תתנוון (זה שהיא מתנפצת זה רק בסרטים!).

ואני יודע את זה כי יצא לי להקפיא ולישבור מספיק דברים עם חנקן נוזלי (במעבדות של האוניברסיטה...), וזה בד"כ הרבה יותר קשה ממה שחושבים.

פורסם
link=topic=162672.msg1376503#msg1376503 date=1137605137]

אבל אם אני שם מכסה אין לו איך להתאדות...

ואם אני שם עליו מאוררים אז הוא יהיה קר ליותר זמן...

אל תדאג לחנקן , הוא יימצא דרך להתאדות .. :P

http://video.google.com/videoplay?docid=-5886498547315493238&q=liquid+nitrogen

ת'רד של הרבה שטויות .. אנשים , תנסו לחשוב קצת או לחפש קצת מידע בנושא לפני שאתם פולטים שטויות .

פורסם

אל תדאג לחנקן , הוא יימצא דרך להתאדות .. :P

http://video.google.com/videoplay?docid=-5886498547315493238&q=liquid+nitrogen

ת'רד של הרבה שטויות .. אנשים , תנסו לחשוב קצת או לחפש קצת מידע בנושא לפני שאתם פולטים שטויות .

חחח... מגניב :cool2::D

אבל אי אפשר להבין הרבה מהסרט הזה...

פורסם

זה לא היה הסבר , זאת הייתה התוצאה .

הסברים אפשר למצוא בשפע ברחבי האינטרנט (כן , גוגל).

פורסם

אבל לך תדע כמה זמן לוקח לזה להתפוצץ ולמה זה נראה לי ערוך וששמו שם חומר נפץ?

פורסם

http://www.zyra.org.uk/liqnitro.htm

למטה , לקראת הסוף :

* Don't try to keep liquid nitrogen in a closed container to stop it evaporating.

It WILL evaporate, even if it has to explode the container to do it.

זה לא ערוך .

כמו שאמרתי , תתחילו לחפש וללמוד דברים חדשים , ולא לחיות בתוך הספקולציות שלכם .

פורסם

סבבה :xyxthumbs:

פורסם

W=T=F ?!?!?!!?

חתיכת פיצוץץץ, וזה לא נראה בכלל פיצוץ של חומר נפץ.... אין להבה אין כלום !!

:xyxthumbs:

פורסם
link=topic=162672.msg1377215#msg1377215 date=1137624254]

אבל לך תדע כמה זמן לוקח לזה להתפוצץ ולמה זה נראה לי ערוך וששמו שם חומר נפץ?

ממש אין לי כוח להסביר ולהרחיב אבל:

אחת הבעיות הגדולות ביותר למהנדסי חומרים היום (המקצוע שאני לומד...) זה איחסון של נוזלים בטמפ' קריאוגניות (נמוכות מאוד...) כי בד"כ, חוץ מהבעייה שחומר המיכל צריך להיות מתוכנן לעמוד בלחצים ושהתכונות המכאניות שלו לא ישתנו בטמפ' הנ"ל, הוא צריך כמה שיותר למנוע דיפוזיה (מעבר אטומים של הנוזל דרך המיכל) והתרכבות של הנוזל עם החומר של המיכל . המיכלים שבהם משתמשים היום הם בד"כ פי5 בערך יותר כבדים מהנוזל שהם מכילים, וגם הם לא מחזיקים יותר מכמה שנים.

אותם מיכלים מיוצרים (בד"כ יציקה) כחלק אחד, מחומר די צפוף, שלא מושפע מהטמפ', עם שסתומי לחץ מיוחדים. לך אין שום כלים לייצר דבר כזה.

פורסם

הוא עוד ינסה לעשות OC עם חנקן נוזלי בתוך סיר לחץ של החמין :lol:

:xyxthumbs:

פורסם

לפותח התראד : יופי של הסבר וח"ח על ההשקעה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים