פורסם 2006 בינואר 1719 שנים רציתי מאוורר שיוציא את חום מהמחשב דרך החלק העליון איך זה?http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3830
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אם רק היה אפשר לסמוך על הנתונים היבשיםאני ממליץ שתלך לחנות ותשמע אותו לפני שאתה קונה
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אחד המאוררים אני גם מחכה לכסף שאמור להגיע לקנות אותו.... הוא נראה מבטיח ביותר... בכל זאת, אתה מעדיף רעש או עוצמה ?! כמה מעלות הלוח ?! המעבד ?!
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר רעש זה לא הבעיה שלי ככה שעוצמה זה מה שחשוב... תראו לבד את המעלות אני פשוט לא מבין את זה זה מראה כאילו זה חם אבל בפנים קר... אבל עדיין אני מקווה שזה ישפר את הטמפ' במארז...
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים רעש זה לא הבעיה שלי ככה שעוצמה זה מה שחשוב... תראו לבד את המעלות אני פשוט לא מבין את זה זה מראה כאילו זה חם אבל בפנים קר... אבל עדיין אני מקווה שזה ישפר את הטמפ' במארז... זה ממש לא נחשב לחם. טמפרטורות טובות...
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים נגיד שמקרה הכי גרוע 31 מעלות למעבד, זה מעולה !! אם 28 אז אני לגמרי סוגד לך !!
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר חחח וזה לפני שאני התחלתי בקירור אני קונה עוד 2 מאווררים מקדימה שידחפו אויר עוד אחד שיפלוט מאחור ועוד אחד 120 בדלת שיכניס... מקרא: כחול מכניס אוויר אדום מוציא
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים סירקולציה מעולה !! ת'אמת שהרבה זה לא ינשה כי קצת בעיה לרדת עם קירור אויר לפחות מטמפ' החדר שאני לא מאמין שהיא 10-15 מעלות... בכל זאת לקיץ זה יהיה מעולה... בהצלחה אחי ותתחדש...
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר תודה עכשיו בחורף אני לא יצליח להוריד בטמפ' אבל בקיץ אני יוכל לשמור על טמפ' נמוכה יחסית...
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים המאורר למעלה זה 120? אם כן תשנה את כולם שיכניסו חוץ ממנו.ככה האוויר יתרכז בצורה טובה יותר על הכרטיס מסך והמעבד ויצא החוצה ברגע שיתחמם[עולה למעלה -> למעלה מאוורר]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.