עבור לתוכן

3DMARK06 החדש- דיון מרוכז זמני.

Featured Replies

פורסם

חוץ מזה הכול בפרופורציה עוד שנתיים-שלוש בטח ה 7800GTX יחשב לכרטיס מסך מינימלי הכול יחסי :)

מה אתה אומר... חשבתי שהוא ישאר HIGH-END ..

יש לי X800XL הכרטיס תומך בSM3?

• תגובות 220
  • צפיות 19.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא, רק 2.1

ולמי איכפת מהת'רידי מארק הזה?

גם אם אני אקבל שם 0, זה לא יפריע לכרטיס שלי להמשיך להיות טוב ולהריץ את כל המשחקים החדשים בצורה טובה.

Quake 4 לא יפול פתאום וככה גם לא HL2 ושאר ירקות.

או שאני אכין את המגה-OC שלי:

608 מה"ץ ליבה, 585 זכרונות

יותר חזק מ X800XL :P

פורסם

בטח המערכת שלי תוציא 3-4FPS? או פחות אפילו =\

פורסם

לא, רק 2.1

ולמי איכפת מהת'רידי מארק הזה?

גם אם אני אקבל שם 0, זה לא יפריע לכרטיס שלי להמשיך להיות טוב ולהריץ את כל המשחקים החדשים בצורה טובה.

Quake 4 לא יפול פתאום וככה גם לא HL2 ושאר ירקות.

או שאני אכין את המגה-OC שלי:

608 מה"ץ ליבה, 585 זכרונות

יותר חזק מ X800XL :P

מאוד מוזר שזה בא ממך ::)

פורסם

מתי תבינו שהתוכנה הזאת לא קובעת הרבה?

תפסיקו להיות שפוטים שלה ולהתחיל לשער מה יצרניות כרטיסי המסך יעשו בגלל זה.כאילו זה מה שמעניין אותם,גם ככה רוב הרווחים שלהם זה מהכרטיסים הזולים ואנשים שקונים כרטיסים כאלה לא בודקים כל היום תוצאות במבחן הזה.

פורסם

:nixweiss:

אפשר לכתוב פאץ' שמעלה את הניקוד, השתמשתי באחד כזה ב 3dmark05 ולא הצתרכתי להחליף כ.מסך.

פורסם

:nixweiss:

אפשר לכתוב פאץ' שמעלה את הניקוד, השתמשתי באחד כזה ב 3dmark05 ולא הצתרכתי להחליף כ.מסך.

גאון!!! נגיד ובאמת עשית את זה...והתוצאה עלתה כלפי מעלה..אתה חושב שהכרטיס שלך נהיה יותר טוב..? אתה קצת מבולבל!

:kopfpatsch::screwy::lol:

פורסם

ה- 18 לחודש הגיעה...

יש חדש ?

פשוט אני לא מצאתי כלום אפילו לא שעון שסופר אחורה כמו שהיה ב 05 ....

פורסם

ה- 18 לחודש הגיעה...

יש חדש ?

פשוט אני לא מצאתי כלום אפילו לא שעון שסופר אחורה כמו שהיה ב 05 ....

הם בטח מתבססים על שעון ארה"ב

עכשיו עדיין ה-17 אצליהם.

פורסם

אצלהם ה 18 גם כן :s07:

אצלהם זה (-7) שעות מאיתנו (במקרה הגרוע של החוף המערבי 9 שעות), מה שאומר שאצלהם האו יום רביעי ה 18...

אבל אנשים עוד לא קמו לעבדה כך ש... :cool2:

פורסם

התוכנה הזו היא ממש לא מדד לשום דבר ובטח שלא לאיזה גראפיקה המחשב שלכם יכול להריץ...

התוכנה בנוייה מראש עם כל כך הרבה רקורסיות סתמיות בכוונה כדי לדואג לזה שמה שהכרטיס שלך היה מריץ ב50FPS הוא יריץב20, כדי לבחון עם כמה שיותר לחץ.

לכן:

א. זה לא מדד לאיזה גראפיקה יפה הכרטיס מסוגל להריץ, כי הוא מסוגל להרבה יותר כשכותבים נכון.

ב. חברות (בעיקר איטיאי), כותבות דריוורים מיוחדים לפישוט הרקורסיוט כדי להוציא תוצאה יותר טובה, בסופו של דבר אין כמו בנצ' של משחק.

בקשר לכרטיסים של הדור הקודם, NVIDIA כיסתה את התחת שלה יפה מאוד כשהכניסה תמיכה של HDR וSM3 לסרדת ה6 לכן הסרדה תריץ את כל הבחינות מה שאי אפשר להגיד על הדור הקודם של איטיאי שהולך להדפק חזק בתוכנה הזו.

כל הזמן הזה ATI ירדה על NVIDIA שהם הכניסו את התמיכות האלו בטענה שהכל הייפ ואין לזה צורך.. עכשיוו הם אכלו אותה...

מה שאותי מעניין זה לראות כמה תוציא מערכת עם כפול ליבה לעומת מערכת עם ליבה אחת.

בעיה נוספת שקיימת זה למשתמשי NVIDIA שעד עכשייו הדריירים סיפקו כביכול תמיכה בכפולי ליבה מצד הדרייורים דבר שגרם לבעיות במשחקים שבאו תומכים מהבית, COD2 לדוגמא שפאטצ' הכפול ליבה שלו לא עובד טוב עם אנוידיה..

פורסם

התוכנה הזו היא ממש לא מדד לשום דבר ובטח שלא לאיזה גראפיקה המחשב שלכם יכול להריץ...

התוכנה בנוייה מראש עם כל כך הרבה רקורסיות סתמיות בכוונה כדי לדואג לזה שמה שהכרטיס שלך היה מריץ ב50FPS הוא יריץב20, כדי לבחון עם כמה שיותר לחץ.

לכן:

א. זה לא מדד לאיזה גראפיקה יפה הכרטיס מסוגל להריץ, כי הוא מסוגל להרבה יותר כשכותבים נכון.

ב. חברות (בעיקר איטיאי), כותבות דריוורים מיוחדים לפישוט הרקורסיוט כדי להוציא תוצאה יותר טובה, בסופו של דבר אין כמו בנצ' של משחק.

בקשר לכרטיסים של הדור הקודם, NVIDIA כיסתה את התחת שלה יפה מאוד כשהכניסה תמיכה של HDR וSM3 לסרדת ה6 לכן הסרדה תריץ את כל הבחינות מה שאי אפשר להגיד על הדור הקודם של איטיאי שהולך להדפק חזק בתוכנה הזו.

כל הזמן הזה ATI ירדה על NVIDIA שהם הכניסו את התמיכות האלו בטענה שהכל הייפ ואין לזה צורך.. עכשיוו הם אכלו אותה...

מה שאותי מעניין זה לראות כמה תוציא מערכת עם כפול ליבה לעומת מערכת עם ליבה אחת.

בעיה נוספת שקיימת זה למשתמשי NVIDIA שעד עכשייו הדריירים סיפקו כביכול תמיכה בכפולי ליבה מצד הדרייורים דבר שגרם לבעיות במשחקים שבאו תומכים מהבית, COD2 לדוגמא שפאטצ' הכפול ליבה שלו לא עובד טוב עם אנוידיה..

אממממ לא ניראה לי :|

http://img40.imageshack.us/img40/926/3dmark0612805un.gif

ATI עומדת יפה מאוד במבחן

פורסם

עם סידרת ה X1000 ולא ה X800 ...

יש לינק למיבחן ?

פורסם

http://diy.yesky.com/vga/336/2278336.shtml?3052

יש גם את זה .. אומנם ביפנית אבל זה מראה כמה תמונות להשוואה בין 05 ל06 .

סוף סוף שינו את הרזולוציה בהגדרות דיפולט !?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים