פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc.כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי?המפרט בקצרה:athlon xp 2000512mb ddr 3200 corsairepox 8k5a3suma geforce 4 ti4400 128mb se
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים לא כדאי בכלל, אבל כדאי מאד לפתוח תמכפלה ולהעלות את הבאס, במיוחד עם זכרונות ולוח שכאלה...
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים למה איזה תוספת ביצועים הוא ישיג מאוברקלוק למחשב כזה?!ברור שזה מיותר! OC למחשב שכזה זה רק למופרעים בדבר (קובי, אני, פרוטו ועוד רשימה ארוכה.......)
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים למה איזה תוספת ביצועים הוא ישיג מאוברקלוק למחשב כזה?!ברור שזה מיותר! OC למחשב שכזה זה רק למופרעים בדבר (קובי, אני, פרוטו ועוד רשימה ארוכה.......)אותה תוספת שהו אהיה משיג אם הוא היה לוקח 1800 ומעלה את המהירות ד לזו של ה2200 למשל..אם מתאפשר מבחינת המעלות\קירור- לך על זה (עם פתיחת מכפלה, כמו שקובי המליץ).
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים פשוט הוא ירוויח הרבה יותר מאוברקלוקינג רציני לבאס, במיוחד עם חומרה מוכנה שכזאת...
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים לא כדאי בכלל, אבל כדאי מאד לפתוח תמכפלה ולהעלות את הבאס, במיוחד עם זכרונות ולוח שכאלה... אבל אני לא מאמין שתהיה חנות שתעשה את זה בשבילו.... ואם כן אז שתף את כולנו
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים דיברנו על זה במפגש עם אחד מבעלי החנויות.............. : מערכות שמגיעות עם OC מראש
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים לא כדאי בכלל, אבל כדאי מאד לפתוח תמכפלה ולהעלות את הבאס, במיוחד עם זכרונות ולוח שכאלה... היי במקרה נקלעתי לת'רד הזה, אז אני כבר אנצל אותו... מה זה "פתיחת מכפלה והעלאת באס" ? יש לי אתלון 1900 ו-256mb ddr 3000 של corsair... מה המלצתך בעניין? תודה רבה מראש, ושנה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.