פורסם 2006 בינואר 1619 שנים טמפרטורה במנוחה - 34 מעלות, במאמץ - 52כרטיס מסך Geforce 6600GT ו512 RAM אם זה משנהגבוה מדי או טמפרטורות נורמליות?תודה.
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים יש לי מעבד זהה וגם אצלי הטמפרטורה הייתה 34-35 במנוחה.אחרי שפתחתי את המחשב וניקיתי את כל המאווררים והחלל של המארז מהאבק (אני עושה את זה פעם בחצי שנה)הטמפרטורה צנחה מייד ל-23-24 במנוחה.
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים לי היה קצת פחות בערך 32-33 בלי הOC שיש לי עכשיואבל אני עם וויניעכשיו עם הOC אני על טמפ כמו שלךבמאמץ אפילו פחות!! לא מגיע ל50!!אבל אלו עדיין טמפ' סבירות ביותר!!אבל עדיין ניקוי יסודי מאבק לא הזיק לאף אחד!!אתה תפול לרצפה שתראה כמה מעלות זה מוריד אחרי נקיון טוב של המאוורים והפתחי איורור לי זה הוריד 8 מעלות!!! זה המון!!!!
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים לי היה קצת פחות בערך 32-33 בלי הOC שיש לי עכשיואבל אני עם וויניעכשיו עם הOC אני על טמפ כמו שלךבמאמץ אפילו פחות!! לא מגיע ל50!!אבל אלו עדיין טמפ' סבירות ביותר!!אבל עדיין ניקוי יסודי מאבק לא הזיק לאף אחד!!אתה תפול לרצפה שתראה כמה מעלות זה מוריד אחרי נקיון טוב של המאוורים והפתחי איורור לי זה הוריד 8 מעלות!!! זה המון!!!!שלך מעבד 90 נ"מ עם TDP יותר נמוך משמעותית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.