פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!!ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים יש עדיין את ג'יגה בייט, קריאטיב, חברות הקבר שמגיעות עם BBA אבל באריזה שונה...
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים לחברות הקבר יש יבואנים רשמיים:Power Colour - כלנית, ודווקא מוצרים של החברה הזאתי יש להם בכמויות וביבוא סדיר. חוץ מיבוא פלמים, הם די יבואן קבר.Inno3D/Innovision - תי'צרסופט בבני ברק, לפעמים יבוא אישי של אקסלנט.Sparkle - גיירו-טק.היבואן של Gigabyte בארץ זה אזטק, אבל עד כמה שאני זוכר מפעם אחרונה שבדקתי את כרטיסי המסך של ג'יגה-ביט מביא יבואן אחר שאני לא יודע את שמו, ויש ערפל כבד מאוד לגביו בכל מקרה.
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים בארץ לא משתלם במיוחד לקנות כרטיסים של ATI בגלל שהיבואן הוא Uber עשקן. כנ"ל גם לגבי כרטיסי הרקולס. הג'יגה הם האפשרות הנורמאלית היחידה שיש בארץ וגם היא לא זולה במיוחד. כל אלה מוסיפים לכדאיות של רכישת כרטיס nVidia על פני ATI. וזה באמת מצער... עריכה: וספארקל היא חברה די גבולית...
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים sparkle הם קבר?! חשבתי הם בסדר גמור..... : Sparkle סבירים - לא יותר מזה, אבל ברגע שנודה לי שג'ירו-טק(יבואן חלק קבר לרב) מייבא אותם המניות שלהם ירדו אצלי. כמו-כן, בהרבה חנויות כשאתה מזמיטן SPARKLE יש סיכוי שתקבל milky way או pine...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.