עבור לתוכן

OC לזיכרונות +מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני

קודם כל המפרט שלי הוא

פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400

לוח ASUS P4P 800 E DELUXE

זיכרונות GIEL 512X2

זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת

הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2

אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה ^_^ בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת אני חייב לציין

אתם אומרים כדאי להמשיך עם ה-OC למעבד?

הסיבה היחידה שאני מפחד היא שיש לי ספק גנר'י 500 וואט =\ וכבר הלך לי לא מזמן ספק גנרי' 300 וואט =|

פורסם

תלחץ על CTRL+F1 זה אמור לפתוח עוד אפשרויות של לוח אם ושם יש את התזמונים מהירות וכו'

הוא יציב בOC הזה??

טמפ' במנוחה לא נחשבת מה הטמפ' במאמץ אצלי למשל בגלל שלא ניקיתי אבק בכלל במחשב אז עם הOC שלי המחשב שלי במנוחה 32 ובמאמץ הגיע ל55 אז תבדוק מה הטמפ' במאמץ

פורסם
  • מחבר

תלחץ על CTRL+F1 זה אמור לפתוח עוד אפשרויות של לוח אם ושם יש את התזמונים מהירות וכו'

הוא יציב בOC הזה??

טמפ' במנוחה לא נחשבת מה הטמפ' במאמץ אצלי למשל בגלל שלא ניקיתי אבק בכלל במחשב אז עם הOC שלי המחשב שלי במנוחה 32 ובמאמץ הגיע ל55 אז תבדוק מה הטמפ' במאמץ

כן אחי יציב לגמריי המחשב אחרי מאמץ בדקתי גם כאילו אחרי ששיחקתי ב-COD 2 דיי הרבה זמן או בקידוד הטמפ' הייתה בערך על 48-50 ככה גג זה דיי נמוך לפרסקוט במאמץ

דרך אגב לחצתי על CTRL+F1 בביוס ולא נפתחו לי שום אפשריות מישהו יודע איך עושים את זה בלוח אם הזה?

אהה ועוד משהו אתמול ניסיתי להעלות קצת את ה-OC ושינית את הבאס ל-235 מ-227 אבל המחשב לא רצה לעלות לווינדוס הוא כאילו הריץ ממש לאט את הטעינה של הווינדוס וזה לקח פול זמן אז עשיתי ריסט ושיניתי חזרה ל-227 דרך אגב המכפלה שלי זה 15 מישהו יודע למה זה קרה?

פורסם

הבעיה טמונה בזכרון וכאן נמצאת הבעיה תבדוק בחוברת של הלוח איך פותחים את האפשרויות המורחבות של הביוס ושם יהיה הזכרון אתה תןכל לשנות יחס ואז לעלות ל-235

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים