עבור לתוכן

צריך המלצה למאווררי 120מ"מ (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

היי :smile1:

אחרי שכבר המלצתם לי על קירור למעבד ולצ'יפסט, אני מחפש שני מאווררי 120מ"מ שיסגרו את הקנייה ה"שקטה" שלי.

אני מחפש את המאווררים היעילים ביותר והשקטים ביותר שאני אוכל להשיג עד 160+- לשניהם. (חשוב לי להשיג את התועלת הכי גדולה שאני אוכל להפיק אתם במארז 6A19 של compucase).

ראיתי למשל את אלה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2535

אבל מאחר ואני ממש לא מתמצא בתחום הזה, אני מעדיף להתייעץ עמכם (: , בנוסף אם אפשר, ראיתי פעם טבלה שמדגימה מהי רמת הרעש לפי דציבלים (רושמת תיאור למס' דציבלים מסויים), אז אם אפשר לקבל לינק אלייה זה גם יעזור לי ם:

תודה, ומקווה לעזרה :nutty:

פורסם

מאורר מעולה אחי

תתחדש

פורסם

תריץ חיפוש הנושא נטחן עניתי לבדי על השאלה הזו חמש פעמים...

פורסם

אם שקט זה הדבר לא הכי חשוב לך קח את הקיט של TT 2 של 120 2 של 80 :xyxthumbs:

פורסם

ביג דוג הוא ביקש רק שתי מאוררים חחחחחחח דחפת לו 4 !!

המאורר של ונטק קטלנייי חזק ושקטטט !!

מומלץ בחום, או בקור (בדיחה חרושה אבל בכל זאת ;) )

:xyxthumbs:

פורסם

לדעתי במערכת מבוססת A64 (או נגזרותיו) אין צורך ב Vantec Stealth

ואפשר בהחלט "להתפשר" על CoolerMaster, שמוציא כ-10CFM פחות אבל ב-7 דציבל פחות (הCM לא נשמע בכלל)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אשמח לקבל לינק לחנות שמוכרת את המאוורר.

עכשיו יש רק התלבטות בין הונטק לבין המאוורר שליאור הציע שאני מחכה ללניק P:

תודה (:

פורסם

אני יודע שיש בזיגזג, בפנדה, וב CoolerMaster.co.il (שים לב לא Com אלא Co.il)

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה דגם ספציפי P:

לפי מה שאני רואה אלה המאווררים http://www.coolermaster.co.il/index.php?cPath=25_47&osCsid=7e25b84d6b773f3df418a511d5ad947c

נכון? נראים מעולים, אני אקח אותם (:

ועכשיו שאני חושב על זה, יש לי במארז בצד חורי אוורור שאפשר לאלתר שם מאוורר 92מ"מ אני חושב, זה יתרום לזרימה במארז או שיספיקו השניים הגדולים (בהנחה שאין חסימות אוויר) ?

פורסם

מאוורר 120mm שדוחף 30CFM זו ממש בדיחה...

אם אתה מחפש שקט אבסולוטי לך על ה-Silent Wheel של Tharmaltake הוא דוחף 54CFM ב-16dba.

אם אתה לא פריק של שקט קח את ה-ThunderBlade 120mm של Thermaltake, הוא דוחף 78CFM בסביבות ה-21dba.

פורסם

שוב

אם רק היה אפשר לסמוך על הנתונים של TT

אז היום היה לי מחשב שקט בלי מאוורר מצורף ל SwinG שאמור להוציא 17dBa, בפועל הוא הדבר היחיד שעדיין מרעיש אצלי

(ה CoolerMaster UV 120MM הוא 21dBa ואני לא שומע אותו)

פורסם

יש ל-Thermaltake סטיות של מקסימום +\- 5% לא של 50%+ כל דבר צריך לקחת בפרופורצייה...

יש לי את הטונדרבלייד על 7V והוא שקט לגמרי ועדיין דוחף הרבה יותר מהקולרמסטרים שהצעתה.

פורסם

תגיד את זה למאוורר המצורף שלי

כי הוא לא מכיר מה זה סטייה

פורסם

תבדוק את תקיניתו תחילה ותנסה להריץ אותו עם שנאי חיצוני על 7V כי לי בבית אישית שלושה מאווררי טונדרבלייד 120מ"מ ועל 7V הם חרישיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים